Napi outfit cég - studopediya

Napi ruhát rendelt fenntartsák a belső rend védelme, a személyzet, a fegyverek, katonai felszerelések és lőszerek, szolgáltatások és egyéb katonai felszerelések katonai egységek (divíziók), figyelemmel kíséri a helyzet az egységek és az időben történő elfogadása bűnözés megelőzését szolgáló intézkedések. A cég kijelölt napi ruhát:

# 9632; feladata a cég;

# 9632; ápolók a cég.

Ápolók létszáma műszakban meghatározni cégek ezred parancsnoka.

Annak érdekében, hogy hatékonyan végezzék feladataikat szolgálatot rendelt napi ruhát, adott időt a pihenésre és felkészülésre.

Az előző este együtt, kijelölt személyek napi viselet, mentesíteni kell minden osztály és a munka.

Azon a napon a közbenjárás érdekében az órát meghatározott napi rutin, a személyzet kell adni legalább 3 órán át, hogy felkészüljenek a vám, beleértve a gyakorlati képzést, és legalább egy óra pihenés (alvás).

A személyzet képzése napi adó őrmester tartott társaság vagy más kijelölt tiszt a szétválás.

A tanulság (eligazítás) megvizsgálja a helyzetet a katonai előírások, utasítások és biztonsági követelmények a katonai szolgálat, valamint a tudás vizsgált személyzet álljon fel a jelmez, a különleges feladatokat.

Gyakorlati feladatok végzik napi közbenjárásával katonai ruhában órákban meghatározott napi rutin (munkaidő szabályozás), a szobákban felszerelt hordozó szolgáltatás (szálláshelyek); Arra összpontosít, hogy milyen konkrét lépéseket a napi szolgálatot a különböző körülmények között.

Kötelessége Rothe kinevezett őrmesterek, és mint egy kivétel, a legjobbak között képzett katonák. Ő felelős a pontos végrehajtását a napi rutin (munkaidő szabályozás), valamint megfelelnek az egyéb szabályok a belső rend a cégnél; A biztonsági fegyverek, doboz lőszert, vállalati vagyon, személyes tárgyait katonák és őrmesterek és a jobb szem szabályos szolgáltatást. Duty ügyeletes alárendelt társaság az ezred és segédje, és az, hogy a belső szolgáltató a cég - a századparancsnok és a főtörzsőrmester cég.

Rendezett által kijelölt Rothe a katonák. Ő felelős azért védelmébe fegyver szekrények (dobozok) a fegyverek, lőszerek doboz, az ingatlan cég és személyes tárgyait a katonák és altisztek. Rendezett ügyeletes az alárendelt társaság társaság.

Tovább rendezett a Rothe óta szolgálja a laktanyában a bejárati ajtó közelében, a helyiség tárolásra fegyverek. Ő köteles:

# 9632; nem lesz távol a cég telephelyén engedélye nélkül cég kötelesség;

# 9632; folyamatosan figyelemmel kíséri a tárolására alkalmas helyiség fegyverek;

# 9632; ne hagyja ki a helyiségeket illetéktelen személyek által, valamint, hogy megakadályozzák az eltávolítását a laktanya, fegyverek, lőszerek, eszközök és tárgyak engedély nélkül a társaság az adó;

# 9632; azonnal jelentse az adó cég valamennyi baleset a cég, a megsértése törvényi szabályozás a személyes kapcsolatokon cég, észre hibákat és megsértése tűzvédelmi követelményeket, hogy tegyen intézkedéseket, hogy megszüntesse őket;

# 9632; felébred személyzet általános emelkedése, valamint az éjszakai vészhelyzet esetén vagy tűz;

# 9632; időszerű kérdés parancsok szerint a napi rutin;

# 9632; figyelemmel kíséri a tisztaság és a rend a helyiségeket, és azt állítják, őket a katonai;

# 9632; nem teszi lehetővé a katonák a hideg, főleg éjszaka, ki a szobából levetkőzött;

# 9632; biztosítsa, hogy a füst, tiszta cipő és ruha csak a kijelölt területeken, illetve helyeken;

# 9632; érkezéskor egy vállalat közvetlen feletteseinek századparancsnok felett és etetésével polc készenléti parancs „Figyelem”;

érkezéskor a cég más tisztek társaságok, valamint a vállalati őrmester és a katonák nem okozott a cég szolgálatban. Például: „A szolgálati cég, a kiutat”.

Rendes rendezett tilos kirakodni, felszállás hajtómű és gombolni ruhát.

Szabad rendezett változás fenntartásához szükséges tisztaság és a rend a cég telephelyén, és nem lesz jelen engedély nélkül a társaság az adó, hogy segítsenek neki a rend helyreállítása a megsértése esetén irányadó szabályok közötti kapcsolatok szolgáltató cégek; távozó Rote kötelessége ellátni feladatait.

Amikor négyfelé cég a falu egyik tisztiszolgák bezotluchno legyen az utcán, a kijelölt helyen a századparancsnok, és ellátott napellenző védelmet az időjárás.

Rendezett köteles mindig tudja, hol a feladata a társaság, és figyelemmel kísérik a közrend és a szabályokat a katonai egyenruhák viselése. Minden látott megsértése a vám jelentések cég.

Kijelölt vám és rendezett rendezett Rothe és felszerelni, hogy az biztosítsa a kényelmet, feladataik elvégzéséhez. Helyek adó napi viseletben cég kell:

# 9632; technikai eszközök és jelvevő értesítés egységek;

# 9632; Stand dokumentációjának napi kötelessége;

# 9632; hát fényforrások;

# 9632; tisztító eszközök és urnák.

A napi viseletben cégnek rendelkeznie kell a következő dokumentumokat:

# 9632; Utasítás szolgálatban és segédje (Rendezett), akkor is, ha a fenyegetés az ellenség a nukleáris, vegyi és biológiai fegyverek, az esemény (a fenyegető) vészhelyzetek természeti és ember által okozott katasztrófák, valamint elkövetni (véglegesítés veszély) a terrorcselekmények;

# 9632; rutin;

# 9632; szolgálati idő szabályok;

# 9632; a napi munka a hivatalos napi kötelessége;

# 9632; oktatás tűzvédelmi követelményeknek;

# 9632; dokumentumok listája és a tulajdon

# 9632; könyv vételi és szállítási célokra;

# 9632; meghatározott katonai előírásoknak. Ezen túlmenően a kötelessége Rothe következők:

# 9632; listáját tipikus parancsok és jelek táplált adó (rendezett);

# 9632; öltözködési mintákat reggeli torna;

# 9632; áramköri rész kijelölt területen a cég tisztításhoz;

# 9632; Igény kibocsátó fegyverek és lőszerek bejegyzések elbocsátott betegek;

# 9632; egy kulcscsomót a gyújtást és akna gépek lezárt egység parancsnoka doboz a Travel lap riasztás esetén.

1. Mi a célja kijelölt napi ruhát vállalat? Kik a tagjai?

2. Milyen a készítmény a napi adó vállalat?

3. Ki rendelt kötelessége a cég? Ő felelős, és aki ellen a cég feladata az?

4. Ki nevezi ki rendezett Rothe? Ő felelős, és aki ellen rendezett a Rothe?

5. Sorolja fel a feladatait rendezett társaság.

6. Hogyan van szerelve egy hely a szabályos ügyeletes és a társaság?

7. Milyen dokumentumokat kell a napi viselet vállalat?