Álomértelmezés saját esküvői férfi

Álomértelmezés saját esküvői álom ember, mi az álom, egy álom egy ember az esküvőjét? Kiválasztásához értelmezési alvás, írja be a kulcsszót álmai a keresési űrlapot, és kattintson az első betű jellemzi az álom kép (ha azt akarjuk, hogy egy online álom értelmezése a levél szabadon betűrendben).

Most megtudhatja, ami azt jelenti, hogy az álom a saját esküvői férfi olvasás alatt ingyenes Álomfejtés A legjobb internetes álom könyv House of the Sun!

Ha egy álom meglátja a menyasszonyt magát (saját esküvői -, hogy az esküvő), az azt jelenti, hogy az objektum az ő szenvedélyes szerelem a másik. Bride egy álom megjövendöli egy középkorú nő kicsinyes hazai veszekedések férjével.

Feliratkozás a csatornára álom!

Esküvő - a temetés. Ide házas - meghalni.

Álom esküvő és a sétány - a család halott lesz.

Legyen egy esküvőn - nagy szomorúság, házasodni férje - a halál.

Vegyen részt egy esküvőn: a házas - hamarosan lépnek házasságra; A házas - a gyermekek.

Dance az esküvőn - vigyázz személyek ellentétes a cikk; látja a saját esküvő - családi boldogság.

Legyen egy esküvő férfiak vagy nők - a zavart az élet.

Lásd az esküvő vonat - zazhzhesh szeretet valaki becsapni egy nő szívét, vagy egy férfi.

A menyegző - a találkozó a barátokkal.

Beszél az esküvő egy álom, hogy hallja, vagy abban részt venni - a bánat és csalódás. Legyen egy álom esküvő, vagy esküvő a templomban - a jele a betegségnek a szomorúság és csalódás. Titkos esküvő egy álom azt jelenti, hogy meg kell viselkedjenek, nehogy kárt tegyen a jó hírnevét.

Feleségül egy álom jósolja közelgő halál.

Ha álom lesz tanúja egy veszekedés egy esküvőn, hamarosan megtanulják a halál egy szeretett egy. Ha álom Ön házas férj (feleség), az álom megjövendöli meghal.

A vendégek az esküvő álom - a jele nagy családi boldogság. De ha az álmaidban fognak feketébe öltözött, akkor lesz szomorú, vagy egy üzenetet az rokon halála. Ha ez történik, egy álom a saját esküvő, az álom, mielőtt azt mondani boldogtalan családi élet. Ha az esküvő tábla üres, akkor lesz az összeomlás remények és a balszerencse. Esküvői gratulálok álom portend kapó hírek a siker az üzleti életben.

Ha álom, hogy valaki megkérdezi egy álom, igaz, hogy megnősült (házas), majd várjon egy nagy változás az életemben. Gyakran egy ilyen álom megjövendöli, hogy van egy új szerető (szerető) jelenik meg.

Mivel egy barátja esküvőjén egy álom - egy korai előfutára a halálhírét.

Beszélj valakivel egy esküvő, vagy rajta: a betegség vagy baj.

Sok népi kifejezés, külön erre a csodálatos esemény egy ember életében: „Hó és eső az esküvő vonat - gazdag élő”, „Red esküvő napján - élőben piros, így szegény”, „Hóvihar az esküvő vonat - minden vihar fog fújni”, „Under esküvői láb pénzt dobni - fiatal gazdagok „” Podvenchalnuyu gyertya ápolja, és rágyújtott segítségért első szülés »« Esküvői nélkül Divas nincsenek »(csodák),« ülésén fiatal kapujánál lefektetett a tűz (a korrupciótól) " . Az esküvő lenne az álmod, mert a valós életben veletek történt-e változás.

Legyen egy álom esküvő menyasszony vagy a vőlegény - a jele, hogy rövid idő alatt akkor lesz egy nagyon fontos döntés, amely befolyásolja a teljes jövő életben. Talán segít megváltoztatni az életed, annál jobb.

Ha részt vesz egy esküvői vendégként, akkor ez az álom azt jelenti, hogy a folyamatban lévő változások semmilyen módon nem befolyásolja az életed. Meg fog törekedni, hogy a vastag a dolgok, de hogy lesz hiábavaló.

Ha álom látod magad az esküvői tanúként, az egyik fiatal, akkor számíthat a gyors változások a személyes életében, és ezek a változások lesznek a jobb.

Ha álmodtam, hogy Ceremóniamester, aki vezeti az esküvő, akkor a valóságban meg kell várni, amíg az a szórakozás, és befejezni a kemény munka, különben te sokáig nem lesz képes megvalósítani a célt.

Az álom egy lakodalmas menet - a prófécia, hogy bármilyen változás az életedben a közeljövőben várható.

Zavarja a folyosón az esküvő egy álom - rossz jel. Ez az álom azt jelenti, hogy valaki a környező ellenséges rád és kíván kárt.

Látta magát egy esküvő, akkor tudja, hogy hamarosan megtalálja a kiutat a kellemetlen körülmények.

A fiatal nő, aki álmodott egy titkos esküvő, a legvalószínűbb, nem túl jó hangulatban.

Ha álom lány elfogadta az ajánlatot, a valóság fog keresni egyetemes tiszteletben. Ezen kívül minden tett ígéreteket kedvese, valóra válik.

Ha egy álom, azt hiszi, hogy a szülők nem hagyja jóvá a házassága, hogy a valós életben fognak reagálni a rossz elkötelezettség.

Egy álom, amelyben egy szeretett mást vesz feleségül, megjövendöli akkor indokolatlan szorongást és az üres félelmek.

Ha egy agglegény álmodja, hogy nős - ez a szomorú ómen.

A fiatal nő, aki látta az esküvője valaki gyászol, a családi élet nem lesz túl jó.

Bolgár jósnő Vanga álmokat az esküvő következik.

Az álom esküvő - kellemes hír, hogy bár és nem lesz társítva közvetlenül, de még mindig hatással van túl.

Ha lenne egy zártkörű esküvő, így hamarosan lesz egy meglepetés, és akkor lesz szükség, hogy kezelje őt a legnagyobb megértést és kitalálni, hogy mit jelent.

Sétáltunk álmában az esküvőn - akkor lesz egy szórakoztató party a régi barátaival. Talán ezen a partin, akkor ismerkedhetsz az ember, aki lesz az Ön számára a jelentését minden élet.

Mi volt az álom az esküvő - hamarosan lesz, hogy egy nehéz döntés. Valószínűleg ebből a döntés függ a jövő életben.

Ha álmodtam, hogy jelen vannak az esküvőn, mint vendég a becsület, a valós életben, az egyik legközelebbi emberek nagyon szükségünk van a segítségére. Ne tagadja ezt a személyt, mert nagyon hamar te is szüksége lesz a szolgáltatás.

Legyen az esküvő -, hogy menjen át a baj, bánat, talán veszteség egy barát vagy betegség.

Legyen vőlegény az esküvő - veszélyt.

Ha a házasság vált valóra, hogy ez egy nagyon rossz ómen.

A beteg egy álom esküvő jósolja halál.

Egy nő álma egy esküvői nincs ilyen komor értelme.

De még mindig azt jelenti, szorongás és szomorúság, különösen, ha az álom egy titkos esküvő vagy egy esküvői szülői beleegyezés nélkül.

Ha álom esküvő valaki gyászol, a valóságban az emberi házasság, aki látta az álom, akkor nem fog működni.

Néha az álom a házasság a férfiak esetében - a jóslat a megjelenése egy nő az életében, lelkileg közel áll hozzá, és a nők számára - a megjelenése egy férfi, akinek ő fog tapasztalni szenvedélyes szerelem.

Legyen valaki más esküvő - sikeresen megtalálni a kiutat a helyzet, ami az oka a szorongás;

a nők számára - lásd a titkos esküvő - meg kell tanulni, hogy ellenőrizzék a szójabab vágyak és impulzusok;

a lányok -, hogy elfogadja férjhez - ha erőteljesen nőtt az emberek szemében, akik hatással vannak a sorsod, és felnőni a bizalmat;

a lányok - a szüleid nem hagyja jóvá a választás - egy igazi elkötelezettség hatására a elítélése rokonok;

a lányok - a szeretője elvenni egy másik - akkor szenved üres riasztók és alaptalan félelmek,

egyedülállóknak ember -, hogy házas - szerencsétlenség;

a lányok - az esküvő valaki öltözött gyászoló - Nem lesz boldogtalan házasságban;

ez történik, hogy valaki másnak esküvője - a barát vagy rokon vár irigylésre méltó életet.

Lásd még. A szülők Gyász.

Feliratkozás a csatornára álom!

Séta egy álom esküvő - egy meleg párt a kör a régi barátok. Talán ezen a partin, akkor ismerkedhetsz az ember, aki lesz az Ön számára a jelentését minden élet.

Legyen egy álom esküvő - azt jelzi, hogy hamarosan lesz, hogy egy nehéz döntés. Valószínűleg ebből a döntés attól függ, az egész jövő életben.

Ha álmodtam, hogy jelen vannak az esküvőn, mint vendég a becsület, a valós életben, az egyik legközelebbi emberek nagyon szükségünk van a segítségére. Ne tagadja ezt a személyt, mert nagyon hamar te is szüksége lesz a szolgáltatás.

Ahhoz, hogy részt - a házas - gyors házasság A házas - gyermek; táncolni az esküvőn - óvakodj az ellenkező nemű; saját esküvői - boldogság a házasságban; az esküvőn a társadalomban a férfiak vagy nők - olyan dolgok zavaros

Esküvő - lehet, hogy ez az álom, mert a valóságban van-e jelentős változás. Legyen egy álom esküvő menyasszony vagy a vőlegény, a jele, hogy hamarosan, hogy egy nagy döntés, amely hatással lesz a jövőben az élet. Ha részt vesz egy esküvő, mint egy vendég, az azt jelenti, hogy a folyamatban lévő változások semmilyen módon nem befolyásolja az életed.