A gyermek azt mondja rossz dolgokat, hogy a szülők azért

A gyermek születésétől elnyeli és tárolja mindent, ami történik körülötted. Senki sem tudja ellenőrizni a folyamat játszódik le magától. Különösen jó a gyermekek fordul a kijelző viselkedés és a szavak, hogy a felnőttek tilos mondani, és nem. Evett baba mond rossz dolgokat, mi a teendő?

A gyermek azt mondja rossz dolgokat, hogy a szülők azért

Először is, mint a megelőzés a jelenséget meg kell kerülni a szavak használatát, mint a felnőttek.

Nem hall, és nem tudja - ez a tökéletes megoldás. De ha hallotta az utcán, hogy szükség van-nyomon a reakciót. A gyermek gyakran beszél az új szavakat, hogy nézd meg a felnőtt reakció jó szó, vagy sem. Ha egy rossz szót idézi erős reakciót a felnőtt, akár negatív, akkor a gyermek emlékszik. És abban az esetben, ha azt akarja, hogy vonzza a figyelmet a szülők, akár negatív, mondja rossz szó.

Ha a gyermek azt mondja rossz dolgokat, a legjobb, nem emelte fel a hangját, hogy elmondja a gyerek, hogy ez rossz. Ebben az esetben, a gyermek azt mondják rossz szóval, ha nem tudom, mit lehet cserélni őket. Ebben az esetben, vannak szülők, hogy mondják el, milyen a „normális” szó helyébe a „rossz” szót.

Nem szükséges hosszú ideig, hogy elmondja a gyereknek, hogy ez csúnya, és nem kell mondani. Nem valószínű, hogy emlékezzen az összes ilyen jelölést.

Ebben az esetben, ha a baba kimondja ezeket a szavakat a nyilvánosság előtt, semmiképpen nem veszélyeztetheti a gyermek büntetése, ha még egyszer. A gyermekek nagyon impulzív és ellenére is elkezd beszélni a rossz szavakat, amelyek ismertek. Csak meg kell bocsánatot kérni, és változtassa meg a témát.

Ha a gyermek azt mondja szava harag, szükség van ahhoz, hogy dobja ki a negatív érzelmek más módon. Beat párna, körte, dobja a labdát a falnak, és így tovább. És ez nem mondható el, és hogyan lehetne jobban elmagyarázni a folyamatot a játék.

Néhány egyszerű módon igénybe okos szülők

Játssz a tanár.

Az egyik legjobb módja annak, hogy a gyermek valamit megérteni - játszó iskolába. Amikor a gyerek elkezd beszélni obszcén dolgokat, azt nem kell megjavítani, hogy a legjobb ajánlatot, hogy tanítani valakit a leckét. Lehet mondani, hogy „Ó, Istenem, hallottam, hogy a medve mondja rossz szó. Mondjuk elviselni, hogy mit kell mondani helyette. "

Fellebbezés az empátia.

Gyermekek ebben a korban akarnak okozni a nevetés, hogy ne okozzon valakinek fájdalmat. Kérje meg a gyermekét, hogy gondolja át, hogyan érezné magát, ha az egyik haverját nevezte „bolond”.

Elvonja a játékok gyerekeknek.

Ha a gyermek továbbra is mondani, hogy „segg”, kapcsolja be a játék. Kérd meg, hogy azt a szót, hogy rímel ez a szó. Vagy hívja egyenként kezdődő szavak ugyanazt a betűt. A végén, akkor felejtsd el a trágár szó, mert minden figyelmet kell fordítani más szavakkal.

Küldje el a gyermeket, hogy a WC-vel.

Ha semmi sem segít, elmagyarázni a gyereknek, hogy ezek a szavak elfogadható csak a WC-vel. Győződjön meg megy a WC, amint volt egy vágy, hogy beszéljen a szart. Valószínűleg ő jön ki onnan gyorsan, mert ő csak fáradt ül.

Hogyan elválaszt egy gyermek megesküdni:

Hogyan kell beszélni a gyermek:

Beszéljünk trágár beszédet: