Körülbelül a gyertyát

Mintegy egyházi gyertyák

Church gyertya - egy szent kincs az ortodoxia. Ő - a jelképe a lelki egyesülés az Anyaszentegyház. Gyertyák, hogy a hívők vásárol a templomban, hogy hozzanak egy gyertya mellett az ikonok több lelki jelentése: a gyertya vásárolt, ez annak a jele, önkéntes áldozat az ember, hogy Isten és a templom, a kifejezés az emberi hajlandóság engedelmeskedni Istennek (viasz lágyság), a vágy, hogy istenítése átalakul új teremtés (égő gyertyát). A gyertya is hitvallás, egy ember tartozó isteni fényt. Gyertya kifejezi a melegség és a láng az emberi szeretet az Úr, az Isten Anyja, egy angyal, vagy egy szent, amelyben az arcok a hívő helyezi a gyertyát.

Gyertyagyújtás a templomban - ez az élet része, hogy ha áldozatot Istennek, és hogyan nem sérti illem a templomban méltatlan, nyugtalan viselkedés, és nem hozhat létre a rendetlenség, áthaladva a templom alatt a szolgáltatás a gyertyát, vagy ami még rosszabb, szorította a gyertyatartó, hogy tedd magát.

Ha azt szeretnénk, hogy gyertyát gyújtani - elé a szolgáltatás elindult. Sajnos látom, hogy a templom jött a közepén a szolgáltatást, a későn érkezők, a legfontosabb és ünnepélyes pillanatok istentisztelet, amikor minden megáll az Istennek hálát, sérti a illem az egyházban, elhaladó gyertyák, zavaró a többi hívő.

Ha valaki kimaradt a szolgáltatás - hadd várjon a végén a szolgáltatást, majd ha van ilyen vágy, vagy szüksége van, gyertyát gyújtani anélkül, hogy zavaró mások megsértése nélkül illem.

Vásárlás gyertya egy kis áldozatot az Istennek és az Ő templomában, az áldozat önkéntes, és nem nehezek. Tehát célszerű vásárolni gyertyát a templomban, ahová mentek imádkozni. Drága gyertya nem egy kicsit kedves. Nem kötelező szabályokat, és hogy hol és mennyi gyertya kell tenni hívők. Azonban a hagyomány szerint az első helyen hozza a gyertyát a nyaralás vagy tisztelt ikon a templom, majd a emlékei a szent, ha van, a templomban, a szent (név visel), és csak ezután az egészségügyi vagy pihenésre. Gyertyák a halottakért fel előestéjén a keresztre feszítés mentálisan mondja: „Emlékezzél meg, Uram, a te szolgád távozott (név), és bocsásd meg bűneit, önkéntes és nem önkéntes, és adjon neki a mennyek országa.”

Az egészségügyi vagy bármilyen nehézség általában fel gyertyákat a Megváltó, az Isten Anyja, Szent Nagy Vértanú és gyógyító Panteleimon, valamint a szentek, akiket az Úr adott egy különleges kegyelem, hogy meggyógyítsa a betegséget, és segítséget nyújtanak a különböző igényeket.

Gyújts egy gyertyát előtted választott Isten szentjei, szellemileg mondja: „Szent Isten ugodniche (név), imádkozz értem, hogy bűnös (vagy nevet, hogy kit kérdezel.)”

Akkor kell menni, és keresztet vetett, és meghajolt tisztelni az ikont.

Emlékeznünk kell arra, hogy az ima jött imádkozni Isten szentjei kellene lennie a hit a hatalom a petíció Isten előtt, és a szavak jönnek a szívből.

Ha tesz egy gyertyát a kép minden szentek, viszont a tudat, hogy az egész szerelvényt a szentek, és minden az ég seregének, és imádkozzatok „Ves szentek, imádkozzatok, hogy Isten a számunkra.” Minden szentek nekünk mindig imádkozni Istenhez. Ő együttérzés minden egy, és a kérelmet az ő szentjei mindig elnéző.