Mi különbözteti meg a szálloda az első sorban


Még a „kezdő” turista Meggyőződésem, hogy a szálloda az első sorban - ez jó és a presztízs, legalábbis azért, mert sokkal közelebb van a tenger, mint a második vagy szállodában, például a harmadik sorban. Számos utazási iroda támogatja ezt a tévhit, hogy ügyfeleik, mert a vendégek az első sorban, akkor kap több pénzt.


Valójában bármely álló szakmai tudja magyarázni a „kezdő” turista, hogy a szálloda előnyök nem korlátozódik kizárólag a közelsége a víz. A különböző országokban az „első vonalbeli hotel” azt jelenti, egészen más dolog. Ugyanakkor a nagyon „lineáris” nem jelent semmi jót.


Tény, hogy minden üdülőhelyek osztható városi és a strand. Végre van egy koncepció, és tengerparti hotel „hotel a tengerparton.” Tény, hogy a szálloda maga egy üdülőhely, mert közte és a strand maga nincs akadálya, kivéve talán az utat az óceán. Tehát jobb, hogy összpontosítson éppen ennek a meghatározásnak, és nem az ígéret a mitikus „első sorban”.

kellemetlen árnyalatok


városi fürdők saját egyedi jellegét. Ilyen üdülőhelyek szerepelnek a városi infrastruktúra, ami azt jelenti, hogy külön, és feltéve, hogy nem csak a többit. Leggyakrabban az ilyen üdülőhelyek szálloda „első sor” lehet autó vonal, és talán a vasút. Elég gyakran drága szállodák az üdülőhelyek városi (főleg európai) lehet saját földalatti elérhető a strand, hogy minimálisra csökkentsék kölcsönhatás a vendégek forgalmas úton. Meg kell jegyezni, hogy sok nem európai üdülő városok, még a luxus szállodák ebben a szakaszban, a strand nem rendelkezik, így a vendégek utazni a strand, halad az út, ami meglehetősen veszélyes. Így hivatalosan, mint hotelek nevezhetjük az első sorban a szállodák, mert közel van a tenger nem más, mint balsorsú út.


Ezért nagyon fontos, hogy megtudja, részletesen az utazási iroda alkalmazottja, Mit jelent az „az első sorban a hotel.” Ha nem, akkor túlfizet egy jelentős pénzösszeget a kétes megtiszteltetés, hogy halad át egy forgalmas autópályán, vagy hogy egy lenyűgöző horog a legközelebbi alkalmas tengerparti nyaralás, ez nem mindig egy szálloda tengerre néző azt feltételezi, hogy mellette meg lehet úszni.


Más szóval, nem szabad „vezető” a javaslatot, hogy lazítson egy luxus szálloda az első sorban, látatlanban. Egyébként a többit lehet lényegében elrontotta kicsi, de jelentős hiányosságokat.

Rengeteg szállodák és üdülők egyre kérdéseket vet fel az ideális hely a kikapcsolódásra. Válasszon egy szállodát, amely kielégíti az összes vágyak és meg fogja találni a megadott csillag nem lesz könnyű.

Mi különbözteti meg a szálloda az első sorban

Többórás utazás vagy a város felfedezéséhez, a legtöbb turista álmodik egy forró zuhany, egy kényelmes ágy és egy kiadós vacsora, még választás egy olcsó szállás lehetőségeket. Ezért, amikor tervez önálló útra, vagy utazási csomag, férfi, először gondolni, hogyan válasszuk ki a szálloda, amely nem rontja el az ünnep.

Mi különbözteti meg a szálloda az első sorban

Csillagok rendszer és a szolgáltatási szint a különböző országokban eltérőek a közös szabványok hiányában. Hasonlóan a divízió szállást paraméterek megnehezíti a választást a turisták és lehet a fő oka a sikertelen vakáció. Ha a szálloda a fejlett európai országban és az USA-ban elég nehéz hibázni, üdülőhelyek Latin-Amerikában, Dél-Kelet-Ázsiában és Magyarországon is jelen utazó kis meglepetés formájában egy felfújt csillag és az alacsony szintű szolgáltatást.

Ezt követően, a legtöbb turista elkezdik keresni a szálloda értékelések és ellátogatnak a hivatalos honlapján. Bár ez az információ elavult lehet, vagy meglehetősen szubjektív. Egyes szállodák nem személyes honlap, vagy nem ad lehetőséget a fordítás tartalmi magyarra. Mindezek a tényezők nagyban megnehezíti a választást a szállodában.

Mi különbözteti meg a szálloda az első sorban

Ha a turisták úgy dönt, hogy marad a történelmi Párizs, akkor nem fogja megtalálni az 5 * szállodában. Ez annak a ténynek köszönhető, hogy a város régi épületek nem felelnek meg az előírásoknak a négyzet alakú szoba, de a szolgáltatás színvonala az ilyen szállodákban felülmúlhatatlan. Az egyiptomi resorthotel gyakran állt az első sorban automatikusan egyenlővé 5 *, annak ellenére, hogy a szolgáltatás nagyban elmarad az európai normáknak.

Utazni az egzotikus úti cél, amely nem nevezhető fejlett (Mexico, Dominikai Köztársaság), valamint a sziget szomszédságában (Maldív-szigetek, Seychelle-szigetek) a legjobb választani a szintet, amely nem kevesebb, mint 5 szálloda *. Infrastruktúra szálloda komplexumok maximálisan kiterjesztett és kínál mindenféle szolgáltatások a turisták és szabadidős a helyszínen. Ugyanakkor a szálloda előtt is teljesen egészségtelen nyomornegyedek és a vadon élő állatok, sivatag, óceán vagy dzsungelben.

Mi különbözteti meg a szálloda az első sorban

Kiválasztása szálloda 3 és 4 csillagos ilyen helyeken a turisták fennáll a veszélye, hogy megfosztja magát, hogy ne csak a kényelmet, hanem a legnagyobb élmény, mert a szálloda előtt az egyiptomi vagy India civilizáció lehet teljesen hiányzik. És akkor is, ha a helyi lakosság a legtöbb esetben barátságos idegenek, a többi lakó a trópusokon (kígyó, majom, rovarok) nem lehet, mint barát.

Egyiptom, egy külön kijárat a területén a szálloda, ha kizárjuk a szervezett kirándulások és transzferek, a tenger is okozhat nagy csalódás. Valószínűleg a turisták látni halom szemetet, szembe kell néznie a kitartás, a helyi taxisok és a rossz modor a beduinok. Ezért az ilyen üdülőhelyeként a program által biztosított all inclusive, amely nem elhanyagolható még a tapasztalt utazók.

Mi különbözteti meg a szálloda az első sorban

Európában, éppen ellenkezőleg, a többi egy „all inclusive” nem áll rendelkezésre, amely lehetővé teszi a turisták elmélyülni a helyi kultúra és érezni, mint egy rezidens egy festői európai város hosszú története.

Olaszország híres meleg nap, meleg tenger, a finom ételek, vidám helyiek. Az emberek jönnek ide, hogy vizsgálja meg a történelem és élvezni a legjobb üdülőhelyek, és azokat ebben a kis országban egy hatalmas összeg.

Mi különbözteti meg a szálloda az első sorban

Giardini Naxos

Szicíliai üdülőhely, amely volt egyszer egy kis halászfalu. Jönnek ide a kényelmes nyaralást a tengerparton, amely alkalmas minden korosztály számára. A tenger tiszta és meleg, a homok puha, szállodák magas szintű kényelmet. A központban, akkor megy a búvárkodás, szörf és a golf. Vannak látnivalói kapcsolatos tenger, és egy éven belül juthatnak el az egyik helyi fesztiválok és színházi fesztiválok. Giardini Naxos lehet egy felejthetetlen kirándulást az Etnára.

Baja Sardinia

Ez az üdülőhely a Costa Smeralda és vonzza a turistákat a gyönyörű táj és a tiszta víz. Vannak Aquadream vízi park - a legrégebbi Szardínián, bárok, éttermek, divatos klubok és diszkók. A strandok Baja Sardinia - az egyik legszebb és legbiztonságosabb a gyermekek számára. Az üdülőhely az összes feltételt a szörfözés, búvárkodás, szörf vagy kenuzás.

Lido di Jesolo

Lido di Jesolo - ez 14 kilométernyi tengerpart aranyszínű homok és sok szórakozási, összpontosul egy helyen. Lido Jesolo osztható Faro Kortelatstso és Centro Pineta. Pineto ideális séták a parkban fenyőfákkal és a különböző virágágyások. Faro tömény jacht klubok, sportklubok és a mólók. Centro - a végtelen strandok hihetetlen szépség és a sok butikok. A Kortelatstso - egy paradicsom ínyenceknek kávézók, vendéglők, éttermek és bárok. A Lido di Jesolo, akkor lehet, hogy egy kirándulás hajóval Velencébe.

Resort Forio található a sziget üdülő Ischia. Ez a fehér homokos strandok, a legnagyobb termikus park Ischia - Poseidon Gardens, egy hatalmas világítótorony és lógott a város kialudt vulkán Epomeo, melynek magassága 800 méter. A történelmi városközpont - egy középkori templom, a szűk utcák, a barokk paloták. Ügyeljen arra, hogy látogassa meg a villa Colombaia található egy magas szikláról. Ez egy régi ház-múzeum Luchino Visconti - kultusz rendező Olaszországban.

Nagyon sok módja van, hogy hozzon létre egy keretet képeket a Photoshop eszközöket. Termelés néhány képkocka nem sokban különbözik dolgozik egy kollázs. Hangsúlyozni a határok kép kevésbé bonyolult módon, elég maszk réteg, a stílus és a szűrőket.

Mi különbözteti meg a szálloda az első sorban

Kattintson a képre, amely megy, hogy egy keret a Photoshop, és hozzon létre egy másolatot az aktív réteg. Ez a művelet elvégezhető Dublicate réteg lehetőséget a réteg menüben.

Ahhoz, hogy hozzon létre egy egyszerű keret, akkor kell alkalmazni, ha a réteg szélütés. Nyissa meg a Beállítások lehetőséget a stroke-csoport Layer Style menü réteg. Állítsa be a szín és a vonal vastagsága a stroke pixelek az ablakban. Válassza belsejében vagy központ a helyzet mezőbe.

Azáltal, hogy az Mérete nagy jelentőséget, akkor kap helyett egy keskeny széles terület mentén a kép szélei tele van a kiválasztott szín. Ahelyett, hogy színt a kiemelés, akkor válassza ki a színátmenet vagy a textúra. Annak érdekében, hogy ezt, a Fill Type mezőben válassza ki az elemet helyett színátmenet vagy minta. Az összes beállítás változás azonnal látható a nyílt dokumentum ablakban.

Egy másik módja, hogy hozzon létre egy egyszerű keret kerül a kép szélei Photoshop szűrőket. Ahhoz, hogy hozzon létre egy üres, válassza a kép egy részét, ami nem lesz zárt keretben. Izolálása szabad formájú, akkor létrehozhat eszközeivel a Lasso csoport. Marquee Group eszközöket tartalmaz, Godea létrehozni téglalap vagy ellipszis alakú kijelölést.

Hozzon létre egy maszkot réteget egy másolatot az eredeti kép alapján elosztása. Ehhez használja a lehetőséget Hide Selection csoportból Layer Mask réteg menüben. Alkalmazza létre alapján körének egyik blur szűrő, vagy add zaj. Ahhoz, hogy hozzon létre egy megfelelő keretet a Radial Blur, zoom módban vagy Gaussian Blur. A beállítások Ezeknek a szűrőknek a beállítások menü megnyitásához a csoportból a Blur szűrő.

Ahhoz, hogy hozzá a zaj a keret, nyissa meg a Beállítások lehetőséget Zaj hozzáadása csoport Noise Filter menüben. Ha megváltoztatja a szűrő beállításait, a kép a dokumentum ablakban változatlan marad, akkor nem dolgozik a képet, és egy maszkot. Mégsem olyan intézkedések, amelyek a History paletta létrehozása után egy maszkot, és kattintson a téglalap bal oldalán a maszk ikonra a Rétegek palettán.

További látványos eredményeket, a kísérlet szűrőket a szűrő Galéria. Nyitott galéria Galéria Filter lehetőséget a menüből Filter. Az ikonra kattintva az a szűrőket, látni fogja az eredményt az alkalmazás az előnézeti ablakban. Mert alkalmazás egy részét egy szűrő, kattintson a New Effect réteg gombra, majd a szűrőn ikon, ami megy a képre alkalmazni.

Az így kapott kép keretezni, a fájlok mentéséhez jpg és a PSD. Hozzon létre egy keretet lehet alkalmazni, hogy bármilyen más képet, másolja a réteg, amelyen fekszik, a PSD fájlt.