Szerződés autókölcsönzés

1. A SZERZŐDÉS TÁRGYA

1.1. A Bérbeadó transzferek Bérlő ideiglenes használatra tulajdonosa a Bérbeadó a jobb magántulajdon a márka autó modell év, a motor szám. szerv száma. szín, rendszám. regisztrált a közlekedési rendőrök kerületben.

1.2. Az ára az autó van beállítva RUR értékelése alapján instrumentum függelék lép.

2. FELADAT MEGÁLLAPODÁS

2.1. Bérbeadó biztosít autó jó állapotú átvételi igazolás, amely szerves része a szerződést.

2.2. A bérlő vállalja, hogy a lejárat a szerződés, hogy visszatérjen a jármű megfelelő pozícióban a tükörképe a cselekmény fogadása és továbbítása. figyelembe véve a rendes elhasználódást.

2.3. Bérlő termel autójavítás a saját költségén.

2.4. Bérbeadó biztosítani kell a jogot, hogy a munkaidő után bérelt egy autót személyes használatra, a használata saját üzemanyag és kenőanyag (benzin, stb.)

2.5. Amikor a jármű összhangban használják fel a HPM 2.4 A felek továbbítják egymásnak egy autó jó állapotban. Fogadásakor az átviteli-oldalán a jármű által ellenőrzött műszaki állapota, előírják az esetleges hibákat, és azok ezt követő eltávolítása az 5. szakasz szerint képezik.

3. FIZETÉS

3.1. Bérlő vállalja, hogy fizetni az autót rubelt.

4. A szerződés futamideje

5. FELELŐSSÉG A FELEK

5.1. A bérlő felelős a biztonsági bérautó munkaidőben és elvesztése esetén, vagy a jármű károsodását ebben az időben köteles megtéríteni az okozott kárt a Bérbeadó, vagy azért, hogy ezzel egyenértékű autó után 5 nappal a kár. Késedelem esetén károsítja vagy azzal egyenértékű járművet a megadott időszakban, a Bérlő köteles fizetni a büntetést az összeg% -a kár vagy értékelte az autó értékét.

5.2. Felelősség a biztonságos az autó munkaidőn kívül kell Bérbeadó. Abban az esetben, kárt vagy veszteséget a bérelt jármű összhangban használják ezt a szerződést 2.3 bérbeadó köteles kijavítani a saját vagy kompenzálni veszteséget okozott a bérlő. A kártérítés összege határozza meg a felek megállapodása.

6. EGYÉB FELTÉTELEK

6.1. A megállapodás megszűnése, vagy módosított megállapodás a felek.

6.2. A kölcsönös megállapodás a bérelt autó ára rubel. Ezt az értékelést figyelembe veszik kompenzációt.

6.3. Az összes többi nem szabályozott kérdésekben jelen szerződés az irányadó alkalmazandó jogszabályok tartozik.

6.4. Megállapodás készül két példányban, amely azonos jogi erővel.