Sunny7 - véli a cikk 2

Mert a globális felmelegedés megoldások apartmanok szigetelése külső falak, a ház szigetelése ablakok (ha nem fémből), valamint a vásárlás egy melegítő.

Hogyan tartsuk melegen a hideg lakásban

1. teát inni és enni. Forró tea, kávé és levesek, hogy segítsen melegen tartani. Ital, amilyen gyakran csak lehetséges. És annak érdekében, hogy az energia dolgozni, enni magas kalóriatartalmú ételek, de hasznos. Például, egy szendvicset szalonnával. Ne aggódjon, ettől a terméktől nem gyarapodik, egyre a számot. Azon a napon, akkor nyugodtan enni akár 20 gramm zsírt tartalmaz. Az is ajánlatos, hogy használja a sült hús, hal, vaj és az olívaolaj.

2. szigetelni. Meleg ruhát - oly módon, hogy melegen tartsa a hideg lakásban. Javasoljuk, hogy előnyben részesíti a dolgok természetes anyagokból készült, mivel ezek a legjobb meleg és kellemes szerv: pamut, gyapjú, stb

Szintén csomagolva egy takarót, viseljen zoknit (ami a legfontosabb - meleg láb, akkor már nem félnek).

Sunny7 - véli a cikk 2

3. Könnyű a gyertyákat, tedd olajégő és nyissa ki a függöny. Először is, gyertyák Gyönyörû bármilyen belső, másrészt, aromaterápiás pozitív hatással van a hangulatra. Így lesz egy romantikus, meleg hangulatot áraszt. Add hozzá, hogy a nagy mennyiségű napfény, amely, miután az összes, a meleg szobában.

4. Cook valami finomat. mint a pite. Kapsz meleg, miközben dolgozik a konyhában, és benne kemence meleg lesz az egész szobát.

5. Vegyen részt a fizikai munka. A sütés után, a lakás lehet tisztítani torta, fürdő, mosás függönyök, szekrények és törölje az összes csak dolgozzanak ki. Spread a jóga szőnyeg és tanulni az új pózok, ha nem akarja tisztítani, mosni és a vas.

6. szigetelje a szoba segítségével a szőnyeget. Meg kell vásárolni egy pelenka, természetes szőnyeg, és akkor nem kell a hideg padlón.

Válassza ki, mit szeretne, és merznu őszi estéken.