Honnan tudom, hogy egy férfi szerelmes 12 legbiztosabb jele, a pszichológia a férfiak

Szerelem ... Végül köszönti az az ember, aki álmodott. Találkoztál mostanában, és még mindig nem tudja kitalálni, merülhet fel köztetek komoly kapcsolatot, vagy csak egy járókelő, ami alatt csak könnyű emlékek. Tudom biztosan megállapítani, hogy ő érdekelt folyamatos kapcsolat van? Talán beleszeretett első pillantásra, vagy talán csak úgy döntött, hogy teljen az idő mellett egy csinos lány, és menj ki az életed anélkül, hogy sajnálja? Szeretném tudni, hogy ... én nem csak szeretnék, és ez nagyon fontos tudni, hogy ez!

Végtére is, nem akarom, hogy nem marad semmi, vagy inkább a megtört szívvel, ha a legördülő ember előtt, mint a reggeli virág, ő RIP ... és aztán elfelejteni. Szóval ne szakadjon mellkasán haját frusztráció, nem lesz bolondok, először győződjön meg arról, hogy ő a szeretet, majd nézze meg, hogyan nyit előtte, és hogy érdemes-e adni a kezébe először.

By the way, amellett, hogy a szerelem és a vágy között egy férfi és egy nő van egy másik szintű kapcsolat - egy barátság. Talán érdekli, és az új barátja, de nem nő, hanem egy érdekes személyiség. Ez nem a legrosszabb megoldás, de teljesen elfogadható, még akkor is, a szakszervezetek, amelyek a közös érdekeket, kapott elég erős családokat. Csak abban az esetben, ha van egy kis próbálja barátság nőtt a szeretet. De ez nem nehezebb, mint egy banális élettani szenvedély, hogy egy ember gyorsan alakul ki, és ugyanolyan gyorsan elmúlik, ha nem tudta felébreszteni a magasabb rendű érdeke is. Bár még mindig van, hogy szem előtt kell tartani, hogy a szeretet az ember nem ugyanaz, mint a nők számára.

12 jellemzője, hogy a férfi szerelmes

1. Amikor meglát, mosolyog. Általában egy ember lehet szégyelli nyíltan kifejezzék érzéseiket, különösen mások előtt. Ezért nem lehet megnyitni széles mosollyal, és a „mosolygó szemek”, amikor a megjelenés változik az arckifejezése - ez lesz a jobb, és a ragyogás a szemében.

2. Ön folyamatosan fogni a szeme rajtam. A szerelmes férfi nem látja elég kedvesét, „eszik a szemével.” Azt akarja, hogy élvezni minden eleme a szeretett arc, minden görbe a szervezetben. Ő tudja állítani, hogy ő kereste az oldalon, de a tekintetét jön vissza újra és újra, mint ha - egy mágnes, és ez - az iránytűt.

3. hallgat rád, mintha minden egyes szava függ a sorsa az egész emberiség. By the way, nem tévedés, akkor lehetséges, hogy ő kihagyja már a tudat a szavak, élvezi a hangját.

4. Ahelyett, hogy az „én” és „te”, gyakran használja a „mi”. Például, aki nem kér, „Mikor látlak?” És „Amikor találkozunk megint?”. Nem „Azt akarom, hogy ezt a filmet”, és „Nézzük a filmben.”

5. lát téged nem az, amit a tükörben. Hallottál, az biztos, a kifejeződése, hogy a szeretet kopás „rózsaszín szemüveg”. Az is. Tegyük fel, hogy nem kap elegendő alvás és azt mondják: „sötét karikák a szem alatt,” ha ő szerelmes, ő is jól meglepett, mert ez tényleg nem látni őket! Ahogy az alakot hibákat, és néhány bőrproblémák, ha van ilyen.

6. Ez igen kényes kijelentéseket tett, és fél megbántani. Például, ha van egy probléma súlyát, soha nem mondják, hogy „te zsírtartalmú” vagy „szeretne fogyni.” Legvalószínűbb, hogy fogja kezdeni csendben csúszik könyvek az egészséges életmód, a cikkeket, hogyan lefogy, vagy ajánlatot együtt, mint egy edzőteremben.

Bár vannak olyan emberek, akik nem tudják, elvileg, hogy egy ilyen csemege. Ebben az esetben, akkor valóban meglepett, hogy megbotránkoztak. De ha ő a szeretet, akkor megpróbál minden módon kisimítja a hibát, például azt, hogy te vagy a legszebb neki.

7. Hiányzik, amikor egymástól. Talán azt mondja, hogy minden alkalommal, amikor hívja fel, és talán nem mondja. Mindenesetre, egy szerelmes férfi hiányzik, ha hosszú ideig nem látta imádott. Valaki fogja hívni minden nap, mások - naponta többször. Ő küld értelmetlen SMS-ki, csak valahogy tartani a kapcsolatot. Időbe fog telni, órák és napok előtt a találkozó.

8. Ő megy keresztül, amikor rosszul érzem magam. Szerető ember érzékeli a fájdalmat a nőt, akit szeretett, mint a saját, és megpróbál tenni mindent, hogy a kedvenc mindig jó volt. Ha bármilyen hiba vagy beteg, ember minden lehetséges erőfeszítést és megtalálják a módját, hogyan kell megjavítani. Ez megvédi a felhasználót a veszély, hogy segít megbirkózni a problémával, és ő megpróbálja vigasztalni.

9. Ő aggódik érted. Ha a dátum véget késő este egy férfi szerelmes megpróbálja elviszi haza, de ha valamilyen oknál fogva ez nem lehetséges, okoz neked egy taxit, és kifizeti a viteldíjat. Ha hideg van, akkor a kérdést: „Ön meleg, kislány?”.

10. díszíti az életed. Néhány szép csecsebecsékkel, csokoládé, virág, lufi, aranyos képeslapok. Bár, hogy őszinte legyek, a legtöbb ember nem érti, hogy miért kell a lány maguk ritkán tudja, hogy egy férfi egy időpont nem jött üres kézzel. Ebben az esetben, a lány áll ezt a célzást, sőt azt mondják, a homlok, mint egy csipetnyi, a férfiak általában nem értik. Ha szerelmes, akkor a helyes következtetés az egyes napokon jön valamilyen ajándékot.

11. Szereti a pénzt költeni rád. Persze, nem azonnal, de a fejlődés a kapcsolatot ajándék lesz drágább a számlák befizetése egy kávézóban, hogy ékszereket. Ajándék ár attól függ, csak a pénzügyi helyzetét. De ez nem az ár, és hogy úgy érzi, öröm, ha ad neked, vagy mégsem, annak érdekében, hogy az ideiglenes használata a szervezetben. Először látható a szemét, másrészt, ha ez nem szeretet, hanem a vágy, az ember húzza akkor ágyba beérkezése után azonnal egy drága ajándék neked.

12. Ő bízik benned. „Féltékeny - ez azt jelenti szerelem?” Ez csak részben igaz. Az igaz szerelem bizalom nélkül lehetetlen. De vannak olyan emberek, akik buzgóság „a vér”. Ilyen esetekben az ember szenved, és még mindig úgy vélik, a magyarázatot. Legalábbis minden összes erők próbálják elhinni.

Ez volt egy hordó méz, ha a partner megfelel ezeknek a karaktereknek a szeretet a férfiak. És most - a szépséghiba.

A fejlesztés az internet-olvasni tudó ember fürgén járt. Ha korábban ilyen alapon minden bizonnyal meghatározni, hogy mi az ember szeret, de most bárki, aki azt akarja, hogy legyen szíves egy nőt önös, lehet olvasni egy ilyen cikket, sőt megy a pick up művész tanfolyamok. eljátszani, hogy szerelmes.

Ezért a lányok, vigyázz! Ha egy ember túl tökéletes, nem rohan, hogy ugrik az ágyába. Amikor igazán szeret, először feleségül téged.

A szeretet nem szeretik - az örök téma. Jelek, persze, rendben van, de még mindig nincs teljes garanciát. Először is sikeresen mintha, hogy támogassák a nő, másrészt a férfiak szerelem olyan nagyon különbözik a nők által tapasztalt, nem mindig az, amit várunk tőle.

Úgy tűnik számomra, amikor egy férfi beleszeret, nyilvánvaló s minden pillanat alatt, és minden mozgás, és ez nem lehet nem észrevenni. És persze, ha szerelmes, akkor rögtön megérti ezt, hidd el;)

Ha az ember szerény, tudja rejteni az érzéseit a félelem megjelenő tolakodó, meg kell alaposan megnézed, nem verbális gesztusok segít meghatározni egy erős rajongás. Nos, persze, női intuíció mi nem sikerül.

És én mindig hallgatni a megérzés, ez mindig félreérthetetlenül azt mondja, szerelmes férfi-e vagy sem. És általában meg kell nézni, hogy több tettei szavak helyett, ez a legfontosabb dolog.

Természetesen „titkai sikeres társkereső VKontakte” podcherpnul sok hasznos információt, megtanulják, hogyan kell kitölteni az oldalon, hogyan kell beszélni, hogy mit írok. Mindez nagyon hasznos! És ha valaki azt akarja, hogy ezt az utat, akkor természetesen azt ajánlom!