Néhány szó a status családi állapot VKontakte, egy nagy korszak

Mit állapotát „aktív kereső”? Miért egy személy jelzi álláspontját az állapotát a család, akivel foglalkozik, és ez a személy ebben az oszlopban üres? Itt az ideje, hogy megtalálja ezeket, és sok más érdekes oka a viselkedését a virtuális homo sapiens.

Néhány szó a status családi állapot VKontakte, egy nagy korszak
VKontakte. Fotó: Dmitry Ponomarev / The Epoch Times (The Epoch Times)

Ellenkezőleg történik. A fiatal nő nem él férjével, például miatt a kétségbeesett megértés hiánya, de nem mer változtatni az állapotát „házas”. Esélyei a tisztességes alternatíva létrehozására családi jólét tudatosan ejtse le. Az élet - tényleg egy bonyolult dolog.

Azt írja, „megfelelő”, írja, „nem házasok”. Úgy ragyog, és ez a passzív keresést. De amikor a két fiatal férfi kölcsönös állapot „házas” és a „Single”, és jogilag ez nem festett, akkor lehetséges, hogy akkor hozzon létre egy család, igen, ez a fejlődés igen nagy százaléka a valószínűsége. De ha ez az állapot elveszett vagy drasztikusan megpróbálja lesz „megfelelő”, akkor a legvalószínűbb, légvárakat véget ért, ez egy aggasztó jel a kapcsolat (nem beszélve a várható létre egy család).

Vannak házas nők az állapot „nem házasok” (valamint a házas férfiak atípusos ebben a helyzetben állapotot a személyes oldal). Nem akarnak reklámozni olyan kapcsolat, amely nem biztosít számukra a lelki harmóniáját. Ebből arra lehet következtetni, hogy a status családi állapot is bujkál egy csomó, de hogy pontosan mi - csak akkor lehet keresztül talált a párbeszédet az ember.