Mi LTE

Ma, a vezeték nélküli internet, a mobil szolgáltatók is egyre népszerűbb a nagyvárosokban. Hála neki, hogy az egyes felhasználók az interneten, és töltse le az adatokat a hálózat bármely részén a lefedettség. Vezeték nélküli internet is osztva különböző technológiákat. Például ott az internet generációs 3G és LTE generáció. Ebben az esetben a vezeték nélküli internet-LTE egy új technológia ma tett, és még nem lépett be határozottan életünkben.

Tehát nem mindenki tudja, mi az LTE és hogyan kell használni, és mit hozott jelentős innováció. Nézzük meg együtt ezt az új technológiát.

A fejlesztés a mobilhálózatok és a megjelenése LTE

EDGE technológia gyakran nevezik „2G”, azaz magyarul „második generációs technológia.” Annak ellenére, hogy a sebesség az internet vált sokkal magasabb GPRS, még mindig alacsony, és sok a helyszínek hosszú időn keresztül volt a terhelés, de egy ilyen dolog, hogy hogyan néz ki egy filmet online, akkor nem lehetett álom.

Ez a technológia óriási előnye a korábbi generációk és aktív része a mindennapi életünkben.

Jellemzői LTE technológia

4G technológia továbbítja az adatokat a vezeték nélküli mobil hálózatban a sebesség akár 150 Mbit / s, ami messze a leggyorsabb adatátvitelt a mobilhálózaton. Egy ilyen gyors, minden felhasználó meg tudja nyitni honlapok azonnal és gyorsan letölteni filmeket a legjobb minőségben. Ezen kívül, akkor is nézni filmeket HD minőségű internetes minden gond nélkül.

4G hálózati lefedettség eléri a 100 kilométert, ami sokkal nagyobb, mint a 3G. 4G is jobban hasznosítja a frekvenciatartományban hatásainak csökkentése interferencia a vezeték nélküli hálózathoz.

LTE technológia jött létre annak érdekében, hogy az adatsebesség növelése, a költségek csökkentése, és csökkenti a késedelmes adatcsomagok átvitelére. Ezeket a pontokat a negyedik generációs hálózat végzi kitűnően. Ezen túlmenően, a 4G mobil szolgáltatók a költségek csökkentése 6-szor, mint a 3G technológia, és így csökkenteni a költségeit a szolgáltatás igénybevétele a fogyasztó számára.

Hogyan csatlakozhat az LTE-hálózat

A vásárlás után a szükséges berendezés tennie, hogy válassza ki a megfelelő tarifa. Minden információ a díjcsomagok, akkor mindig nézd online vagy mobil szolgáltató adja a mobiltelefon tárolja, ahol kapsz a modem vagy a router.

Azt is keresni hasznos információkat az online oldalán.