Jogosítvány fotót az új minta

Jogosítvány az új modell megadja a jogot, hogy a gépjárművezetéshez területén az Orosz Föderáció. Ugyanakkor minden dokumentumban az ebbe az osztályba kell a következő bekezdés lép:

Szintén a jogosítvány az új mintából vonatkozó korlátozásokat a járművezető. Például, ha a vezető a jármű vezetésére csak felírt szemüveg vagy lencse, itt meg kell határozni.

A felvétel történik csak cirill betűkkel. És kell egy átírási. Jogok az első és a hátsó rész. És mind a szigorú szabályok a regisztráció és elemek is jelen kell lennie.

Jogosítvány fotót az új minta

elülső része

A tetején jelzi a dokumentum nevét. Meg kell jegyezni továbbá itt, ahol azt kiállították. Általában három betű RUS ovális. A bal oldalon van elhelyezve a tulajdonos fényképe. A formátum 3-4. A sofőr nem kell sapka, sapka, vagy bármilyen más fejfedőt, a kép felvétele elölről.

Fontos! Kivételt csak akkor lehetséges, hogy az emberek, akiknek vallási meggyőződés nem teszik lehetővé, hogy a fedetlen vagy személy.

Ha a mindennapi életben állandóan szemüveget viselnek, akkor jobb, ha fényképezni őket. Ebben az esetben az ablakok átláthatónak kell lenniük. Az aláírás kerül közvetlenül a fénykép alatti. Meg kell egyeznie a az útlevélben.

Az első része a jogait az új minta mutatja az összes adatot a vezető, az első és az utolsó név és befejezve a közlekedési rendőrség az engedélyt. Ezen kívül minden elem előírt latin.

Kapcsolat része a jogait az új minta

A bal oldalon a vonalkód alkalmazzák. Ez tartalmazza a személyes információt a tulajdonos a kódolt digitális formában. Mérete 10h42 mm. Van is egy asztalhoz. Ő veszi fel szinte az egész hátsó oldalán.

Jogosítvány fotót az új minta

Fontos! Ha lesz a járművet, amely nem szerepel a jogosítvány, a forgalmat rendőrök ellenőr a jogot arra, hogy a büntetés legfeljebb tizenöt rubelt.

Jogosítvány fotót az új minta

Vezetői „A” osztályú licencet biztosít a törvényes joga, hogy kezelni minden páros rendelkező oldalkocsival. A motorkerékpár szerint az új szabályok az SDA közé kétkerekű egységek oldalán pótkocsikkal vagy anélkül őket.

Fontos! Miután a jogosítványt, az új minta, akkor is kap a képességét, hogy ellenőrizzék három- és négykerekű jármű, amely súlya kevesebb, mint 400 kilogramm.

Ahhoz, hogy ellenőrizzék az ATV - meg kell a jogot, hogy az adott mintában. Ha a bérleti ezek a létesítmények, az oktató azt mondta, hogy a jog nem kell - ez sérti a törvényt.

autók

Jogosítvány fotót az új minta

A „B” osztályú magában foglalja az összes jármű darabonként 3500 kg. Sőt, a férőhelyek számát nem haladhatja meg a nyolc (vezető ebben a listában nem szerepel). Ha van egy trailer, súlya nem lehet több, mint 750 kg.

Mára egyre előállított hibrid járművek súlya akár egy tonna. Ha úgy dönt, hogy csatolja az ilyen autó trailer, a súlya nem lehet nagyobb, mint a súlya a gép maga.

Fontos! készítmény teljes tömegére nem haladhatja meg a három és fél tonna.

Vezetői engedély egy osztály vezetésére jogosít nemcsak személygépkocsik, hanem a kis teherautók, terepjárók és kisteherautók. Feltéve, hogy megfelelnek a fenti követelményeknek.

Ha a pótkocsi súlya több, a fent említett paraméter, akkor szükség van, hogy ellenőrizzék a kocsit, hogy a jogokat az új «BE» mintatípustól. Ha van egy engedélyt, akkor autót egy utánfutó súlya több mint 0,75 tonna, és még ennél is magasabb, mint a tömeg az autók megtöltve.

Fontos! A teljes súlya a készítmény a jármű, ha van egy új modell a jogok „BE” lehet haladhatja meg a 3500 kg-ot.

Figyelem! Külön meg kell említeni a jármű elektromos hajtás. Kézhezvételét követően a jogok kezelése az akkumulátor súlya nem veszik figyelembe.

Jogosítvány fotót az új minta

„C” osztályú magában teherautó kis pótkocsi. Természetesen ezeket a jogokat igényel az új modell sokkal komolyabb vezetési képességek. Ez nem meglepő, hogy kap sokkal bonyolultabb.

Ebben az esetben, ha ül a volán mögé egy személygépkocsi a jogokat az új modell a „C”, akkor lesz bírságolták. A lényeg az, hogy a vezetés teherautók saját sajátosságait, ami nagyon különbözik a személygépkocsik.

Ha a jogosítványt az új modell a „C” osztályú, akkor lehet jól irányítani a járművet a alosztálya. Ami a „C1E”, van kell figyelni elsősorban a trailer. Úgy tervezték, a tömege meghaladja a 750 kg-jel. De van egy fontos korlátozás. a készítmény a teljes tömeg nem rendelkezik, a határ 12.000 kg.

A buszok, villamosok, mopedek

Jogosítvány fotót az új minta

Jogosítvány az új modell «D» ad működtetési jogát buszok különböző méretekben. Azonban a súly nem számít. Ha egy része a trailer lesz benne több mint 750 kg, akkor szükség van a megfelelő «DE». Ez elsősorban a buszok harmonika.

Fontos! Ha van egy jogosítvány «D», akkor képes lesz kezelni a buszok az osztályban «D1». A jelenléte «DE» egyenértékű «DE1».