Honnan tudom, hogy a kibocsátás éve az autó vin-számot

mint mondtuk, a szám a kocsiszekrény (VIN-kód), részletes információkat tartalmaz az országban, és a vállalat-producer modell, az időszak a kibocsátási a szállítószalag és technikai jellemzőit. Határozzuk meg a gyártási év VIN lehet az alapja a 10 vagy 11 számjegyből. Ezek a számok vannak elrendezve az úgynevezett nem megkülönböztető része a test, a továbbiakban, a nemzetközi szabványoknak megfelelően, mint például a VIS (Jármű azonosító Szekció).

Honnan tudom, hogy a kibocsátás éve az autó vin-számot

11 hely VIN-kód Év feltöltött elsősorban amerikai gyártók. A legtöbb „európai”, köztük autógyárak WAG csoport használják utal az év 10 számjegy.

Megjegyzés. Autók Ford európai összeszerelő jelölt szerint az amerikai szabványoknak, így megtudja a kibocsátás évének számukra csak akkor lehetséges 11 karakterből áll.

Hogyan megfejteni a karakter kiadás

Have a VIN-kódot, amely jelzi a gyártási év, a gép lehet egy számot vagy betűt. A sorozat modelljei, amelyek gyártását végeztük időszak 1971-1979, a helyszínen az év megjelölése egy szám 1-9 szerint az utolsó számjegy az év.

Megjegyzés. Tudjon adott hónapban kiadása az autó, akkor nem mindig. Ezek az információk a VIN-kódot titkosítja csak az amerikai aggodalom Ford. 12. pozíció számai. A többi jól ismert gyártó, különösen, Renault, Mercedes és a Toyota adatok a hónap is lehet nyújtani a műszaki dokumentációt.

Kivételek a szabály

Egyedi vállalatok nem működik megfelelően a globális szabvány, jelezheti információk a kiadás dátuma egy másik karaktersorozat VIN-kódot. Előfordul, hogy a szám maga a test még akkor is különböznek a karakterek számát. Ez vonatkozik például a SUV Mitsubishi Pajero, amelyek előállítása során végezzük az Egyesült Arab Emírségekben. Ezeken autók VIN-kód áll 14 karakter. By the way, hivatalosan úgy vélik, hogy a szabvány maga tisztán tanácsadó jellegű, és nem igényel a vállalatok, hogy meghatározza a megjelenési dátum az autó. Ezért van az, ritka esetekben ezek az adatok a szobában a test, általában is hiányzik.

Modell és naptári évben - ellentétben azzal, amit

10. Úgy gondolom, a VIN-kódot, mint általában, nem jelent egy naptár és modell modell évben autók. Mi a különbség - az adott hónapban a megjelenése az autó, és azt mondta, hogy a VIN kód különböző lehet az időszak legfeljebb hat hónapig.

Ez úgy történik, abból a célból, annak érdekében, hogy időben mozog autó az értékesítési területen, tervezzük meg, és így tovább. N. Így a kereskedők képesek lesznek az ügyfelek számára a szalonokban a legújabb autók, és a gyártó lesz ideje, hogy eladja majdnem az összes függőben, mielőtt a következő naptári év.

Honnan tudom, hogy a kibocsátás éve az autó vin-számot

Ezt a gyakorlatot vették még nem alakult ki egységes ICO 3779-1983, készítette az Egyesült Államok Szövetsége Automotive Engineers. Alkotó hivatkozási számok a test, ők használják az elv a megközelítés eladások az észak-amerikai autóipari vállalatok. Nyár - időszak auto, amikor a vállalat bemutatta a nyilvánosság az új modellek. És a dátum a termelés ilyen modellek mindig a kijelölt, a következő évben.

kiegészítés

Gyártás autók is kiderül, hogy nem csak a VIN. Rajta is jelzi számát és állapotát az egyes részek. például motortér vezetékeket. Ha az autó nem változott a szélvédőn, ellenőrizze az utolsó 2 számjegy rajta - ez a gyártási év az üveg. Ez természetes, hogy ugyanaz legyen, mint a gyártási év minden autó. Egy másik módja, hogy hogyan tanulnak modell év autók -, hogy megvizsgálja az útlevél és igazolás a technikai eszközök, amelyek szintén meghatározott kiadás alatt. És nem csak tanulni, és ellenőrzi a meghatározott dokumentumok adataival való talált az adattáblán a VIN-kódot. Csak így lesz képes azonosítani a 100% éves autógyártás és nem lehet megtéveszteni, ha a vásárlás.

A legjobb árak és feltételek a vásárlás az új autók

Honnan tudom, hogy a kibocsátás éve az autó vin-számot

Honnan tudom, hogy a kibocsátás éve az autó vin-számot