Vörös szemek okok és hogyan lehet megszabadulni

Minden felnőtt szembesült ezzel a problémával, ami elrejteni a kíváncsiskodó szemek nem is olyan könnyű. Mi okozza a vörös-szem, és hogyan kell kezelni őket?.Az okok, amelyek miatt vannak vörös szemek

Bőrpír a szemgolyó - ez vasodilatatiót a szemét, ami annak a következménye, több tényező. A fő oka a vörös szem
  • megemelt nyomáson,
  • fáradtsága nagy terhelés,
  • reakció cigarettafüst
  • és a szél.

Szintén okozza a vörösszem-egy könnycsepp.

Hogyan lehet megszabadulni a vörös-szem a lehető leggyorsabban?

A probléma megoldására kell az első oka a vörös szem, majd válasszon egy megfelelő módon kezelni.

Hogyan lehet megszabadulni a vörös szem fáradtság okozta?

Először is, meg kell, hogy megszüntesse a betegség oka. Hogy a szemét pihenni. Nem töltenek sok időt a számítógép előtt monitor vagy TV képernyő. Vegyük nagyon óvatos, amikor dolgozik a számítógépen.
  • Ne terheld túl a szemed,
  • egyperces többi 30 percenként.
  • Ha nem szeretnénk, ha a vörös szemek, néz távol a monitort, és gyakran villog néhány másodpercig.
  • Időről időre, csukd be a szemed és lazíts a szemét.
  • Aludj teljesen. Hagyjuk 8-9 óra alvás naponta.

Ha a vörös szemek által okozott allergia, hogy Suprastin. Orális tea sorozat is segít megszabadulni a problémát.

Hogyan lehet eltávolítani a vörös szemeket, mert a lencsék?

Kenje be a szaruhártya a szem, ha úgy érzi, szemszárazság. Ha vörös szemek, próbáld sírni. Így csökkenti a gyulladást és elégetése, csökkent a szem vörössége. Miután a könnyek továbbra is egy ideig bőrpír, de a lényeg, hogy már megszűnt, és így a problémát, és hamarosan elmúlik.Nem lehet nyomja ki egy könnycsepp, majd vásárolni a gyógyszertárban műkönny alapján polivinil-alkohol vagy hipromellóz. Tehát a megszabadulni vörös szem nagyon hatékony lehet.

Ha gyakran vörös szem, használja szemcseppet, hogy összehúzódnak az erek, mint a Visine vagy Safrodeks használata természetesen nem haladja meg több mint 3 napig, mert ezek a cseppek csak a takarást, hogy az idő.

Hogyan lehet megszabadulni a vörös szemet tömöríti?

Tegyünk egy borogatást főzött tealevél. Nedvesítsük vattapamaccsal erős tea és alkalmazza a csukott szemhéjak. Használjon tiszta tea, adalékok nélkül. Lehet zöld vagy fekete tea, kamilla tea, vagy mész.

Azt is megadhatjuk az egyik tömöríti és főzetek elő gyógynövény mályva, petrezselyem vagy a búzavirág. Ők segítenek megszabadulni a vörös-szem.

Használata friss uborka, mint egy borogatást segít megoldani a problémákat, amelyek a hajók a szemgolyó és a szem körüli bőr. Csatolja a köröket szeletelt uborka egy zárt században. Szóval megszabadulni bőrpír, nyugtatják a bőrt, eltávolítja a sötét karikák a szem alatt.

Hideg borogatás egy darab jég segít megszabadulni a betegség. Wrap egy darab jég egy tiszta zsebkendőt, vagy egyszerűen csak nedves zsebkendőt hideg forralt desztillált vagy szűrt vizet. Ennek az az előnye, hogy tömöríteni, hogy a vörös-szem teljesen. Csak a jövő, nézzük befejezéséhez pihentesse a szemét.

Ne felejtsük el, a vitaminok B2 és A. Természetes formájában az ezeket tartalmazó termékek, mint például a ribizli, nyers sárgarépát és áfonya.

Mi a teendő, ha megszabadulni a bőrpír, a szem nem működik?

Ha bőrpír aggódik néhány nap, forduljon a szemész. Ennek oka lehet, kötőhártya-gyulladás, akkor a kezelést abba kell antibiotikumok helyes rendelni, hogy csak a szakember.

Továbbá, a szem ellát, vagy okozza idegen test reakciót allergének. Ebben az esetben, akkor kap egy találkozót az orvos. A mai világban, az élet ritmusát túlértékelt, de a kedvéért a saját egészség, talál időt a pihenésre. Ő a legjobb gyógymód a vörös-szem számára.

További cikkek a témában: