Véderdőnek - studopediya

A védelem erdők minősített erdők, figyelemmel fejlesztés, mindenekelőtt annak érdekében, hogy megőrizzék a környezeti, vízvédelmi, egészségügyi-higiéniai, javítása és további hasznos funkciók erdők. A teljes terület védő erdők, erdők területe 1815 781ga. Ezeknek a használata erdők csak akkor lehetséges, azzal a feltétellel, hogy ez a felhasználás összeegyeztethető védelem céljából az erdők, nem romlásához vezethet az egészségi állapot, és csökkenti a környezeti funkciókat.

1) Az erdők találhatók a védett területeken.

Tulajdonították az erdőkben a baskír State Nature Reserve, Nemzeti Természetvédelmi Terület "Shulgan-Tash", a Dél-Ural State Nature Reserve és a Nemzeti Park "Baskíria". Ezek a tartalékok és a nemzeti parkok védett területek szövetségi jelentősége és felelőssége Rosprirodnadzor Köztársaság Baskíria (382 891ga).

2) Erdészet található vízvédelmi zónák.

3) erdők funkcióinak védelme természet és egyéb tárgyak:

c) a „zöld zóna”. Ez erdő található egy külvárosi területen, amely végre fontos éghajlat-szabályozó, egészségügyi és rekreációs funkciók, amelyek pozitív hatást gyakorolnak az ökológiai környezet a városok és egyéb emberi települések és amely kedvező feltételeket nyújt a pihenésre az emberek az erdei környezet (315 048ga).

g) „Forest található, az első, második és a harmadik zóna egészségügyi védelmét terápiás területek és üdülőhelyek.” Ez - az erdőben, területeken található egészségügyi védelmét az üdülőhelyek és pozitív hatással van a szervezet és végrehajtása szabadidős tevékenységek lehetőség a kezelés és pihenés, valamint biztosítsa az orvosi környezeti tényező.

Az erdők az első, második és harmadik területek egészségügyi védelmét üdülőhelyek osztják alapján normatív-jogi aktusok és a Magyar Köztársaság Baskíria (14 189ga).

4) értékes fa (1073 118ga)

b) az „Erdők található erdőssztyepp zóna, sztyeppék, hegyek.” Ez erdőben, amelyek nagy jelentőséggel bír a környezet védelme, az úgynevezett erdei bayrachnye természetes vagy szintetikus eredetű, elkötelezett a vízrajzi hálózat; töredezett erdőterületek (hasítás) a sztyepp és erdős területek; alpesi erdők határán található, a felső részén a fátlan hegycsúcsok és a gerincek.

Lekötött alapján normatív-jogi aktusok Köztársaság Baskíria és Magyarország § szerint. 102 Forest kódex Magyarország (428 225ga).

c) „Korlátozó csík erdőben mentén víztestek”.