Szekrények -, hogy mit és hogyan kell beállítani a világ auto-moto!

Nem minden kötelező elemei a jármű a gyárban beállították. Például egy elem, mint a szárny szárnyaknak nincs akár ugyanabban a járművet. Ma mintegy ezeket az elemeket beszélünk, azt tanítani, hogyan kell telepíteni őket, és megmondja, hogy mit válasszon.

Mi szekrények?

Szekrények vagy öltözőszekrények nevezett leplet műanyagból készült, amelyek belsejében található a kerék íve az autó. Ahogy már mondtam, 90% -a az összes autó jön le a futószalagról nincsenek ellátva ezen elemek bármelyike. hazai termelés az autó, mindent nélkül elérhető bélés. Úgy tűnik, a gyártók abban, a mi fő, és tudja, hogy ő lesz képes telepíteni több minden az autó. Egyes növények veszi néhány művét, és létrehozza szekrények csak az első kerekek felett. De ezek olyan „nagy”, hogy semmilyen védelemmel nem hozza.

Melyek a szekrények?

A szerepe a bélés nagyon jelentős. Kerékdobok a legnépszerűbb hely terjedésének korróziót. Ha nincs bélés, a szélén a boltívek is szenvednek a rozsda. A telepítés bélés tekinthető kötelező eljárás. Ez különösen az ehhez szükséges, ha a kocsi új. Töltsön a telepítés magad, vagy kérjen segítséget a mesterek.
Amellett, hogy a korrózióvédelem, a kerékdobok ívek védve hatásainak köveket és egyéb törmeléket. Az a tény, hogy ki a lendítőkereke kövek repülnek nagy erővel az ilyen támadások nagyon silno elrontani magát bélés. Az a tény, hogy a fékszárnyak fényezés nagyon gyorsan tönkre a téli szezonban. Só és homok megszórva útjainkon, rozsdásodik a védőréteg belül télen. Ez lesz nagyon helyénvaló, ha a telepítés a bélés, hogy fedezze lakk kerékdobok. Hála a két minőségileg végre az eljárásokat biztosítsa magának egy nagyobb hangszigetelés és belső. Számos közúti zaj behatol az utastérben a kerékdobok.

Liner telepítési folyamat.

Személy szerint azt tanácsolom neked nem költött további segítséget telepítése bélés. Ez az eljárás igen egyszerű, és nem igényel speciális ismereteket. Ahhoz azonban, hogy egy kis kellékek, még mindig van. De az egész, öntelepítő bélés kerül sokkal olcsóbb, mint valamiféle garázs.
Az első dolog, amit meg kell - vásárolni négy szekrény. Ezen kívül, meg kell korróziógátló szer, ecsettel egy zsíroldó, tiszta ruhát egy pár csavar csavarhúzó.
Mielőtt folytatnánk a telepítési folyamat maga, meg kell tisztítani a munkafelületet. Ehhez mossa a ívek az erős nyomás a víz. Itt a legjobb, ha egy autómosó szolgáltatás. Ezt követően meg kell adni az autót idő mysohnut.
Most arra van szükség, hogy a jármű emelési és távolítsa el az összkerékhajtás. A biztonság helye megáll mindkét oldalán a kerék. Öltöny és közönséges tégla. Most egy ronggyal, és zsíroldó feldolgozandó kerékdobok. Ehhez nagyon óvatosan, mert a minősége a lerakódott réteg korróziógátló függ. Időt takaríthat meg, minden ív viszont szükséges zsírtalanítani. Miután befejeztük az utolsó, az első ív megszáradt és készen áll a további feldolgozásra.
Most meg kell feldolgozni az ív korróziógátló szer. Erre a legjobb megoldás segítségével kefe. Flakon Ennek az eljárásnak ebben az esetben nem szükséges.
Amikor elkezdi kezelni ívek Korrózióvédelmi ecsetekkel, csináld a lehető leggondosabban. Alkalmazza több rétegben. Ez több, mint nem, higgye el. A vastag nemcsak védi a felületet a jobb minőségű, hanem tartja a sokkal hosszabb. A legjobb, hogy kezelje a kerékdobok korróziógátló többször. Természetesen szükséges, hogy az egyes rétegek alkalommal teljesen megszáradni. Korrózióvédelmi kezelést kell alkalmazni ugyanazon elv például zsírtalanító - minden ív viszont.
Amikor az összes ívek kerülnek feldolgozásra és száraz, akkor lehet kezdeni a folyamatot telepítési fékszárnyak. Ezt legjobban párosítva valakit. Nagyon fontos a csapatmunka. Egy személy határozottan nyomja az ív bélés, és igazítsa a széle mentén. Ebben az időben, akkor gyorsan és pontosan a csavarokat, hogy az ív bélés. Legyen óvatos, ha a csavarhúzóval. Twist minden szépen és anélkül, hogy indokolatlan sietség. plusz lyuk nem fog semmit a kerékjárati. A legjobb, hogy a rövid csavarokat. Egy centiméter hosszúságú is elég. A lényeg, hogy sapkát a csavarok széles volt.

Szekrények -, hogy mit és hogyan kell beállítani a világ auto-moto!

Azok számára, akik nem hajlandók, hogy egy lyuk kerékívek, akkor a speciális előfizetői dugattyúk. Anyaguk műanyag, és csatolni szekrények nélkül lyukakat a kerékdobok. De hátránya az, hogy azok alkalmasak csak bizonyos típusú gépjárművekhez. Így a vásárlás előtt egy ilyen eszközt, ellenőrizze az eladó, ha a klip adatok illeszkednek a kocsihoz. Tulajdonosoknak hazai autók nem tetszik a klip.
Ha biztonságos, ellenőrizze közötti réseket sárvédôhöz és az ív is. Ez azért fontos, mert a jelenléte egy ilyen szakadék eredményez megfelelő ív bélés, és sokkal gyorsabb, mint ha az ív volt minden nélkül sárvédôhöz. Nem lehet elrejteni a szennyeződést és a nedvességet kap.
De örülök, hogy semmit sem kell változtatni. A szigeteléshez repedéseket használja rendszeresen fecskendő, amely bitumen vagy korróziógátló. De nagyon fontos, hogy miután ilyen szigetelést autó állt a garázsban nem kevesebb, mint egy nap.
Ahogy már láttuk magad, az önálló szerelési szekrények semmi különös van szükség. Csak meg kell egy kis szabad ideje, és a vágy, hogy védi az autót a korróziós hatásokkal.

  • Folyékony hőszigetelés -, hogyan kell használni, és érdemes?
  • Hogyan védi az autót a só és homok?
  • Graviteks - mi ez, és hogyan kell használni
  • Kerékdob kiterjesztés -, amire szüksége van, és hogyan csináld magad?