Mi fog történni, ha kiveszi az akkumulátort a létesítményben autó - Téma megtekintése

mert vannak olyan loshara tette ochkuyut és csináld elolvasása után más ilyen loshara és kezdje bölcsen tanácsot)))

Nem lennék olyan biztos megfogalmazása
Bank „kombinációban” működik, mint egy simító kondenzátorok fodrozódás a generátor kimeneti, és bizonyos körülmények között (hibás generátor) ezek pulzálás (elérve több volt) lehet égetni a finom elektronika számítógép típusát marshrutnika, audio és rendezett.

Ui Személy szerint én kikapcsol, ha az akkumulátor kezd zümmögni a mélynyomó a nem simított erő.

Egyetértek. Lehet lőni, de nem visszaélni. A ismerőimnek helyettesítettem az ECU az új gépen igen igen AKKUMULÁTOR lövés hátulról.

Online most 8 éves

Autók: VAZ 21140 1.5i


És akkor kérdés, hogy miért azok, akik beszélnek.


Itt az emberek okosabbak

A fórum 7 év

Bank „kombinációban” működik, mint egy simító kondenzátorok fodrozódás a generátor kimeneti, és bizonyos körülmények között (hibás generátor) ezek pulzálás (elérve több volt) lehet égetni a finom elektronika számítógép típusát marshrutnika, audio és rendezett

A ismerőimnek helyettesítettem az ECU az új gépen igen igen, mert a lövés AKKUMULÁTOR


Ilyen volt a barátom, ő adta a fényt zavedonnom a motor, a generátor elromlott, és meghalt, így egy pár impulzusok halála előtt, hogy égett lámpák a fényszórók. Az eredmény - egy utazás a nyakkendő és a csere a ECU.

A Volga -21 biztonságosan megtehető

Lehetséges, és az M-20 (WIN), és csak azért, mert dinamó toka.A VAZ tilos válassza le az akkumulátort járó motornál, kezdve egy fillért sem, ahol az elektronika csak ablaktörlő relé, esztergálás, jármű és priemnik.No tilalmat nem volt annak a ténynek köszönhető, hogy sikertelen lesz, hanem azért, mert csak egy része a generátor generátor USTANOVKI.V szükségszerűen magában foglalja magát generátor feszültség szabályozó relé és áramköri AKB.Pri RN feszültség emelkedik, és anélkül, hogy az akkumulátort a motor eléri a maximális sebességet 90volt és egyenirányító vénák vagy a generátor maximális letörési feszültség lehet 50volt.Oni probity.I akkor is, ha a megfelelő pH-t, ha nem beleértve az aktív terhelést elegendő erő (fény- vagy hátsó ablakon) a generátor impulzusok elérheti a letörési feszültséget ventiley.A nem igazán DOSTIGNUT.Eto valaki povezet.A patkó most már van egy ilyen minőségi, hogy azok nélkül az akkumulátor leválasztásával légy a lemez felett Parizhem.Uspevayte csak menyat.A most rajtad múlik, hogy a kockázatokat, vagy sem.

Bármilyen eszköz, amely biztosíték védi tudja védeni a biztosíték égett az első. "

A fórum 11 éves

Hely: Ryazan tartomány

Autó: KIA RIO DE / JB

Nemrég halott akkumulátort és vettem egyéb növények, levette, és tegye a saját.


Miért nem lehet teljesen kikapcsolni a generátor - amelynek tovagyűrűző káros elektronikus berendezések, amelyek nagy valószínűséggel.
És hogy - hogy jó, zvestis, vezetékek csatlakoztatásához párhuzamosan, majd tiltsa jó és a vezetékek eltávolítása nélkül tegye?
_________________
Soha megüt egy gyenge, különösen erős