Loop - egy

1. hurok (loop), akkor hívja a részét a kötél, kötél, zsinór, és így tovább. N. kört alkotnak egy kötött állapotban, melynek mérete változtatható.

Az izgalom volt légzési nehézségei vannak, és ő elutasította a hurkot nyakkendő. | Ügyes mozgás fiú kötve egy kötéllel hurkot. | Az öreg dobta a hurkot a nyakán egy kecskét, és kötötte a kampón. | Szükséges, hogy húzza a hurkot szorosabban a napló nem csúszik ki belőle.

2. A köznyelv hurok úgynevezett halálbüntetés lóg.

Az a személy, aki elkötelezett egy ilyen szörnyű bűncselekményt, biztosan megérdemel egy hurok. | Az elkövetők arca hurok. | A bérgyilkos épphogy megmenekül a hurok.

3. Ha azt mondják, hogy valaki sír hurok. akkor megérdemli a legsúlyosabb büntetés a bűncselekmény, amit elkövetett.

Ő annyi ember meghalt, a megrongálódott, hogy hosszú hurok sír.

4. Bár a hurok csúszás! Azt mondják, hogy amikor úgy tűnik, teljesen reménytelen helyzetben, és nem tudja, mit kell tennie, hogy megváltoztassa.

Dolgok, amiket rosszabb, mint valaha, még a hurok csúszás.

5. Ha körül valaki vagy valami késik (tömörítve) hurok. ezért létrehoz egy nehéz, reménytelen helyzetet, melynek eredménye lehet a halál, pusztítás vagy teljes megszűnését tevékenységének bárki vagy bármi.

Ennek eredményeként a meghozott intézkedések a rendőrség hurkot emberrablók gyermek egyre több addiktív. | Bárhol ostromlott város zsugorodott hurok az ellenséges csapatok.

6. Ha valaki beleüti a fejét a hurokba. ezért úgy döntött, valami kockázatos, fenyegető életét, karrierjét, és így tovább. n.

Azt, hogy az ügyben ne vegye, hogy valaki más dugta be a fejét a hurokba.

7. Hurok kéri, akkor gyűrűt képező szál amikor kötés, szövés.

Kötés a nyakú pulóver típusú vékony tűket 212 hurkok. | Meg kell hurok harisnya le. | Ne felejtsük el, hogy fontolja meg a hurok, és akkor nem fog a kívánt képet. | A legegyszerűbb módja, hogy növelje a húzott hurok egy speciális eszközzel emelésére hurkok.

8. Hurok hívja vágni a ruhadarab lyuk, amelybe behelyezi a gombot, amely rögzíti egy ing, blúz, kabát, és így tovább. N.

A ruha majdnem kész, már csak azt kell neaten hurok. | Megpróbált beszúrni a gombot a hurok, de a keze nem engedelmeskedett neki. | Felöltő nagyon jó volt, ezért kellett varrni a régi hurok, és vágott egy újat.

9. Loops hívja két fém csíkok, rugalmasan rúd kapcsolódik, akkor van csavarozva, vagy szögezték az ajtók, hogy azokat csatolja semmit.

Rusty zsanérok nyikorgó kapun. | Vegyük ki a nehéz tölgyfa ajtó zsanérok nem mindenki képes.

10. Ha a mozgás személy vagy jármű teszi (leírja) a hurok. Ezért ez az ember, ez a jármű mozgásban van egy ördögi kör körül valamit, vagy egy út, amely nem a legrövidebb út két pont között.

Utazás a hídon zárva volt, mi volt, hogy egy hurok. | Ismertetése után a hurok, azt, hogy a meglepetés, ismét előtt a régi malom.

11. Ha egy pálya, út, és így tovább. P. Mondjuk csinálnak egy hurok. ez azt jelenti, hogy vannak hajlítva, nem egyenes.

Csak a falun kívül a közúti egy hurkot.

12. A légi közlekedésben a halott hurok nevű műrepülő, a melynek során a repülőgép ismertet egy ördögi kör a levegőben mozgó függőleges síkban a talajhoz képest.

Holt hurok végezzük igen nagy sebességgel. | A síkon egy halott hurok.

13. A sport az úgynevezett hurok ugrás perevortyvaniem a levegőben a feje fölött, és térjen vissza a kiinduló helyzetbe.

Tornász tett egy hurkot.

Nézze meg, mi a „hurok” más szótárak:

loop - Loop: A termék szolgál a kapcsolat fül szellőzők, transoms (web) egy ablak (ajtó) doboz, valamint a csatlakozni a párosított fülek (paplanok) az ablak (erkélyajtó) blokkot és biztosítja nyitás zárónyelveivel ... ... Szótára szempontjából normatív és műszaki dokumentáció

LOOP - loop, p. pl. hurkok, (reg.) hurok a hurkok, p. pl. hurkok feleségek. 1. kanyarban, hajtogatott a kötél végén, szalag, szál, csomózott, hogy így fedezze, húzza vmit. vagy a témához rajta sth. Erősítse vmit. hurok. Fold ... ... Ushakov magyarázó szótár

LOOP - hurok és és hurkok, és így tovább. pántok, zsanérok, pántok, feleségek. 1. (hurok). Hajtogatott gyűrű és csomózott végét a kötél, zsinór, és egy hajlított gyűrű része a szál szövés, kötés. Tie egy hurkot. Emelje fel a hurok a harisnyát. 2. (hurok), Perrin. Hajtogatott ... ... értelmező szótár Ozhegova

LOOP - hurok és és hurkok, és így tovább. pántok, zsanérok, pántok, feleségek. 1. (hurok). Hajtogatott gyűrű és csomózott végét a kötél, zsinór, és egy hajlított gyűrű része a szál szövés, kötés. Tie egy hurkot. Emelje fel a hurok a harisnyát. 2. (hurok), Perrin. Hajtogatott ... ... értelmező szótár Ozhegova

LOOP - feleségek. és hurkok, hurkok, Tver. kötelet, hajtogatott lebeny, fülből, kétrét görnyedt és alkotó ringli bilincs. Nem kötve egy csomót, Tie egy hurok, két hurok. Harisnya kötött hurok a hurok, menetes. Húztam a hurkot podymi perc, gal! ... ... értelmező szótár Dal

Loop - (1) A görbe alakja hiszterézishurok mágnesezettség megfordításának ferromágneses testek. Tehát, ha az első mágnesezett ferromágneses túlterheltségéhez (kiindulási vonal), majd csökken, majd növelje a feszültséget ismét (lásd.) A mágneses mező, akkor lesz ... ... A legtöbb Polytechnique enciklopédia

Loop - (. Inosk) halál. Sze A polozhenіe szörnyű. „Hurok helyett polozhenіe”. AA Sokolov. Titok. 10. Lásd. A hurok mászni. Cm. A hurok magát ... Nagy viselni érzékelhetően-Kifejezéstárba Michelson (eredeti helyesírással)

Loop - (. A bakteriológiai gyakorlat) platina izzószál, forrasztva egy üvegbottal (vagy vdet egy speciális tartót) és ívelt szabad végén formájában egy ringlet (kör). T. N. normál P. (Pfeifi er) átmérője körülbelül 2 mm. P. szolgál ... ... Nagy Medical Encyclopedia

  • Hurok. Arkady Adamov. Roman A. Adam ciklus folytatódik a trilógia „Ellenőr Losev.” Újszerű a legjobb hagyományait a detektív műfaj: kezdődik a rejtélyes gyilkossági nyomozás, amely megtartja az olvasó ... Tovább Vásárlás 180 rubelt
  • Hurok. Gennady Adamovich. A kiadó: A Roman Adamov ciklus folytatódik a trilógia „Ellenőr Losev.” Újszerű a legjobb hagyományait a detektív műfaj: kezdődik a rejtélyes gyilkossági nyomozás, amely megtartja ... Tovább Vásárlás 116 UAH (Ukrajna esetében)
  • Hurok. Gennadiy Demarev. Alkalmanként egyikünk nem kell, hogy a nehéz körülmények között, hogy úgy gondolja: „Ó, ha megyek vissza ilyen és ilyen egy év, én kezdett volna ez más!” Hero ez a történet volt az ... Tovább Vásárlás 99,9 rubel eBook
Egyéb „hurok” a könyv kérésre >>