Ki más kapja a jogot, hogy megtekinthesse a témában

Nagyon intersnyh tudom, hogy valaki mennyire lesz ez jobb.
Biztos vagyok benne, sok van valami mondani róla.

Itt van az én történetem:
Elmélet az első alkalommal - minden 20.
Terület az első alkalommal nem feszültséget.
város:
- először vagyunk a rendőr valószínűleg fél óra ment, három körrel a seb, hát persze, hogy néhány hibát, és akkor a rendőr őszintén mondom - ahogy én, nem tudod elsőre.
- A második alkalommal ült vezetett néhány méterre, és minden razvenulsya - ket vette a vizsga.

Ugyanebben bejegyzési hatóság előtti héten, néhány A lány sikerült megtörni a képzés Moszkva, nem a városban és estokade. Cop káromkodott egy pár órát a napon, a város nem ad neki egyet.

Azt is szeretném megkérdezni azokat, akik lehetőséget kaptak arra, (vásárolni, vagy úgy, hogy jobbra) és ELSI nem használta, miért ne?
_________________
Minden gép jó, de jobb)))

A fórum 13 éves

Elhelyezkedés: Moszkva LOZZY Penthouse-KREMLIN

Autó: Chevrolet * LOZZY Edition *

A fórum 12 éves

Elhelyezkedés: Budapesht.Belyaevo.Gde valamit a délnyugati.

Auto: Hondo harmonika és a tálalószekrény

Őszintén. Átadta külsőleg 95. god.Teoriya - mindezt anélkül, oshibok.1 edik idő - játszótér, seb háromszor, érintés, zagloh.Zabyl a kalapács, nos, nem használja őket nikogda.2 edik idő - játszótér, tél, belépett a felüljáró, megállt, hogy megérintse a Bucs vissza nem hajt ki, így háromszor, elküldte a ***. Harmadik alkalommal - minden küldött a ***, tippeket, adott pénzt, hogy poizvraschatsya saját öröm a bíróság, a város nem veszi másnap pravami.No amíg a rugó nem fordul bírósághoz, amíg a hó olvadása, majd lassan, lassan, a hétvégén.
_________________
kell élni a buzz

Megvettem. Ie vásárolt vezetés. Az elmélet átment az összes (elő néhány lemez sadishsya így és elkezdik keverni az összes kérdésre válaszolni, amíg a hibát nem Will nem rehydrating).

És vettem, mert a tanár, egy komplett seggfej. Minden a mi csoport legtöbb szerencsétlen én és három barátom (és barátnők), aki elment ilyen tanfolyamok.

Osztályba került sor mintegy ún leült után 10 percig megy. 200 méterre proehav- megállítani, ő Pinet 10 dohányosok, ami megmagyarázza a hibát, majd körülbelül 15 percre, és vissza. 15 perccel a vége előtt az ülések visszamenni. Ez most képzése.
Már nem szólt semmit, félt az ő 12 stseplenie- mind az 5 diák, aki volt, és nem tanulni vezetni, inkább finom tapintású. Mivel ez a vámpír tartósan kibír.

És amikor megvette 21053, hogy elég volt nekem 3 látogatás 2 óráig, tanulni és hogy folyamatban, lovagolni, normál körülmények között a bal és jobb fordulók, és a sikeres is menni. És mindez azért, mert a kecske, vagy ő nem hív, nem engedte el valamit, chelovechiski- állandó polzom, amit üldözött (a 2., szinte gáz nélkül). Emlékszem, a 12., annyi megborzongott.

És mégis, és körülbelül a közepén a természetesen csak úgy, azt mondta, hogy mennyibe kerül, hogy vásároljon. Az árak euróban. De találtunk egy srác, aki dollárban (az összeg az ilyen-as) tette. Általánosságban elmondható, mi vámpír oblamalsya 4 potenciális szponzorokat!

Átadásra 1989-ben nem volt g.Togda számítógépek. Ez volt a gép „Vyatka”, akik emlékeznek, hogy át teorii.Sdal egy hiba, játszótér - nem probléma (volt egy jó készség, podnataskal apa), és a rendőr volt fürgén káros. vágott 15 ember 20.Gorgai volt a helység ipari terület (nem Budapest) Ki volt az első? Guys stremayutsya. Azt mondják - legyen. söpört végig az ipari területet vagy jeleket. nincs forgalom intenzitása - egészen legforgalmasabb helyeken már elérte, és átadta.

A fórum 12 éves

Autó: Opel Astra J St. Petersburg 180 pónik

Elmélet - 1 hiba
Area - 1 alkalommal (Ellenőrizze a garázs Kamaza volt, gy).
City - 1 alkalommal (amikor eltávolodik a járdára elfelejtette bekapcsolni a villogtató - Elfelejtettem, hogy a vizsgán, és közel Gaetz,)


ZY Átadta nem az ő csoportja, nem a kocsijába (nem a tanult).
_________________
opilio atstoy

Van egy iskola a KKP 10-11, én poshol auto üzlet.

Amikor leültem, és elkezdte beállítani a tükröt ülés - ket meghökkent és a hátsó 3 mártírok állítólag az első, aki az egész nap, amely beállítható legalább valami (I zdaval délután)

A fórum 12 éves

Az autósiskola a belső vizsga: Theory - 40 kérdés az 1 hiba; játszótér - az első alkalommal. Gai: az elmélet - hiba nélkül; egy platform kezdett üres fecsegés. A Butovo SAI platform készül egy jó lejtőn (látszólag, hogy a „fun” lemondani). Nos látványosság gaytsy tegye sűrűbb, mint a bíróság egy gépjárművezető-iskolában. Felüljáró telt hiba nélkül, a kígyó - is. A Gaetz me „fulladt” a párhuzamos parkolás. Az első kísérlet - normálisan parkolni, de a hátsó oszlophoz centiméter volt 70. Azt mondja, azt mondják, menjünk közelebb a tartomány pólus podedu. Nos, nincs tapasztalat, és én vezettem fel. és pihentette hátsó lökhárító tartományban pole. A második kísérlet - igaza van. De itt Gaetz talált, amit domotatsya - azt mondta, hogy a jobb oldalon egy tükör lógott határvonal (utalva a járdaszegély). Döntés - nem felelt meg. Minden vita, hogy mit is ment át a vonalon csak egy pár mm-es (mért vonal), sem hiába. Miután a vizsga, elmentem az oktató és a „leakasztotta” pénz „Resit”. Egy héttel később. Ugyanez Gaetz, ugyanaz az autó, és ugyanazt a teret. Párhuzamos parkolás. Szigorúan „megírt” durva erő le tartományban pole. Gaetz kérte, hogy ismételje meg. A második kísérlet Megoldható adott elzáródása veshek. Azt mondja - nos, jelentkezzen. és a „város” is. Ugyan a jogokat, viszlát. Ez hogyan „megfelelt”.
_________________
Több sebesség - kevesebb lyuk - van munka lakatosok

A fórum 13 éves

A fórum 13 éves

Nos, h / hét - minden rendben van. Másnap - a jogokat.

Ez a történet a jogok 3 hónapig tartott.
_________________
ex Na-Krul

A fórum 12 éves

Hely: Elektrogorsk MO

Autók: VAZ 21061-> 2107-> 21099i-> Nissan Almera klasszikus

Átmentem a 2. alkalommal, először poheril elmélet és ingyenes.

A fórum 12 éves

Bit OFF /
Eszembe jutott egy tanmese a képzés utazást.

Vannak szuper vezetők, akik mindig későn és dudál folyamatosan okkal vagy ok nélkül. És amikor találkoznak egy edzőgép, így kezdődik a közvetlen dig annak sarka.
Tehát, Edit valahogy én Drugan Shah a képzés egy oktató Moszkva, jól, majd magam senki sem ér valahol 50-60 km, az út már csak két sávos, majd a hátsó pristraevaetsya Gazelle - első lámpa villogni kezd, majd dudál és így körülbelül öt percig, majd húzza a zoknit kezd előzni, és Drugan srác csak úgy, és azt mutatja BASZD az üvegen keresztül, majd Gazelle drasztikusan lelassul előtte és otuda legyek nagyon boldogtalan két tchebourek de nem volt ott (az oktató fordult veterán a csecsen háború, ejtőernyős ) Ő (az oktató) jött ki a ma gumik nyomása lyuley e két, de aztán ismét elérte gazellák és csapott egy harmadik „a mentő.” Drugan azt mondta, hogy az elhaladó autók hangzottak hurrá, bár elvileg az általuk létrehozott van egy kis dugó.

És amikor látom a edzőgép Csak arra emlékszem, hogy milyen nehéz volt számomra először Moszkvában a kereket. Ezért mindig hiányzik és a tisztelet.
_________________
Minden gép jó, de jobb)))

A fórum 12 éves

Auto: Sportyaga 2, VW Polo

A becsület telt el magát a negyedik alkalommal.

A pénz nem engedte senkinek, és nem voltak hajlandók. cool:
_________________
Amíg te a számítógép pyalites kínai fajta.