Hogyan kell vezetni egy autót egyedül Németországban

Hogyan vesz egy autót külföldön?

Ahhoz, hogy vásárolni egy használt autó Ukrajnában vagy Magyarországon, sokan nem bánja ma. Csak egy ilyen vásárlás vezethet nagyobb költségek az idő, az idegek és a pénz. Miért? Ezekben az országokban nagyon korlátozott választéka minőségű autók, hogy szolgálhat javítás nélkül újabb öt évre. Ezen felül, az árak az ilyen autók nem indokolható. Ezért a az emberek egyre inkább keresi a lehetőséget, hogy menjen Európába és vásárolni maguknak fenntartani autót.

Autósok nem csak azt, hogy pénzt takarít meg a szolgáltatást, versenyzők, hanem látni, ha valóban vásárolni autót legálisan Európában és vezetni őt a haza?!
Sok autósok hallottam, hogy ez a legjobb, hogy illeszkedjen az autók Németországból. Ennek oka sok, mint például:

1. Van a rengeteg használt járművek.

2. Az ideális módja annak, hogy a német automatikus mentés rendkívüli állapot.

3. Az autó motorja kiváló állapotban, mivel a magas üzemanyag minősége.

Tekintsük a folyamat újabb autó kereső.

Úgy véljük, hogy a legnagyobb autópiac Európában található Essen. Ön is látogasson el a nagy piacokon, mint például «Autokino» Köln és a „müncheni soraiban” Münchenben.

Általában minden Kereskedők Németország szombaton dolgozik részmunkaidőben, és vasárnap zárva. Azaz, ha azt szeretnénk, hogy autót vezetni Németországban, meg kell kiszámítani az időt, hogy megkapják ott hétköznap.
Mivel a vevő, akkor minden joga megvan, hogy ellenőrizze az egész autó, és akár egy kis tesztvezetésre. Továbbá azt a lehetőséget, hogy alkudni az autó tulajdonosának. Alapvetően kedvezmény az eredeti ár 10% körüli. Ha kiderül, hogy bármilyen karcolás a szervezet vagy kisebb problémákat eszközöket, az ár tovább csökken.

Keressen egy autó az interneten keresztül

Az árak bemutatótermek Németországban általában magasabb, mint a piac mintegy 15 - 20%. De van is lehet kereskedni. Továbbá, nem kétséges, hogy a múlt kínált egy nagyon tiszta autó. Lehetetlen, hogy vesz egy autót, hogy előzőleg ellopták. Emellett egy nagy plusz kereskedők Németországban az a tény, hogy vásárol egy autót tőlük, akkor vissza a hozzáadottérték-adót a vámhatóság a adómentes rendszerben. A végén kiderül, hogy az ár egy autó vásárolt a bemutatóteremben az ár az autó, amely megvásárolható a piacon nagy a kockázata.

Költségek autó utazás Németországba

Ha megy Németországba menni egy autó, meg kell tudni, hogy minden részletet, amit meg kell elkölteni. A schengeni vízum, amely feltétlenül el kell végezni, a költségek mintegy 70-75 euró. A buszjegy Németország ára 80 euró. Azt is fontos figyelembe venni a lakóhely, ez lehet egy szállodában vagy egy hotel, amely költsége 35-70 euró. Az élelmiszer kell tölteni mintegy 30 euró. Azt is meg kell mozgatni, hogy Németországban, ha az első érkezés nem hoz eredményeket - 50 100 euró. A regisztrációs folyamat autók kell majd fizetni a biztosítási, tranzit száma és elrendezése akár 200 euró. Az eredmény az, hogy a vonat, figyelembe véve a közvetett költségek jön 500 €.

Vásárlás egy autó

Kivételesen minden autó meg kell nézni nagyon óvatosan. Végtére is, nem szeretnék menni, így sok időt Németországban, hogy kiad egy csomó pénzt, és vesz egy rossz autót. A vizsgálat során különösen kell figyelni, hogy a következő pontokat:

1. A rendelkezésre álló műszaki ellenőrzés, megerősítve a jó állapotban az autó

2. A jelen borkősav kódok és azok megfelelnek-e a dokumentumokat.

3. A szag az utastérben. Úgy tartják, ha a szaga a mocsár, ment a víz alatt a járművet. Egy ilyen gép kell szüntetni.

Kiválasztása egy autó, meg kell számlát kiállítani. A legjobb, hogy kérje az eladó nyugtát, és ellenőrizze a helyességét az útlevél adatait. Csak Németországban lehetőség van eladni egy autót anélkül, hogy újra be azt a helyi belügyminisztérium. Ha megkérdezzük a tulajdonos rögzítés önkéntes átadását az autó, akkor válik jogi vevőre. Ez rögzítés megvéd abban az esetben, miután az autó vásárlás, az eladó váratlanul bejelentette, hogy az autóját ellopták.

By the way, ne feledje, hogy a tranzit számok megegyeznek, és a biztosítás.

Hazafelé

Ahhoz, hogy az Ukrajna és Magyarország, lehetőség van 2-3 napig. Végtére is, az egész nap kerül sor Lengyelországban. A lengyel-német Vám lesz szükség kibocsátani európai nyilatkozatot. Az egész folyamat körülbelül egy óra és a költségek 70 euró. Egyszerűen csak be dokumentumokat a bróker. By the way, semmi bonyolult ebben az eljárásban is van, annál több orosz nyelvű személyzet ezen szokás, amely abban az esetben, ha bármilyen kérdése, hogy tud segíteni.

Ezt a nyilatkozatot meg kell állapítani a bejáratnál, hogy a lengyel határt, és zárja a folyamatot, amikor elmegy.

Bűn az EU utak szinte teljesen eltűnt. Azonban ez a legjobb, hogy legyenek óvatosak, és ne hagyja az autó parkolt az ablakok nyitva felügyelet nélkül. Racers javasoljuk, hogy tölteni az éjszakát szállodák, autó után csak olyan helyeken, ahol a biztonság.

Abban az esetben, szállítás az autó út vonattal, mind az eljárások dokumentációs hazugság csak a szállító kocsi. Általános szabály, hogy ki kell állítania dokumentumok egy speciális rendszer segítségével.

Regisztráció és levámolt

A vámhivatal, otthon tartott csak egy kezdeti vizsgálatot a jármű kiadott előzetes nyilatkozatot és DCD. És nagyon bizonyíték az engedély kiadásakor a belső szokások, amely a terület az autó tulajdonosának tevékenységeire.

A belső, meg kell fizetni adót szokások, mint például:

1. A behozatali vámok

2. A hozzáadottérték-adó

3. Jövedéki adó

Miután kifizette az összes díjat, be kell szereznie egy igazolást, amely megerősíti a megfelelést a jármű az ország szabványoknak. Az ár egy ilyen igazolás több mint 90 euró, és a folyamat létrehozása 8 óráig tart.

Az utolsó szakasz tekinthető a régóta várt folyamat regisztráció autót MREO. Ott is meg kell fizetnie a szállítási díj. Az ára minden gép másképp.

Ez az autó ér?

Mindezek a költségek, hogy bárki kétséges, hogy autót vezetni Németországban - nyereséges. Az emberek, akik részt vesznek előzni autók úgy vélik, hogy leszûrjék előnyt csak abban az esetben, ha biztos akar lenni abban a múlt a kocsiját, ő nem utazik rossz utakon, nem eszik a rossz üzemanyag, stb De az ár Ukrajnában és Magyarországon lesz gyakorlatilag ugyanaz, miután befizeti az adókat és díjakat. Még ha sikerül megmenteni 1000 euró, de hogy mennyi időt és az idegeket töltesz. Kérjük, vegye figyelembe, hogy az út bármi megtörténhet. Senki sincs biztonságban egy baleset, lopás, stb

Fontos tudni.
Szerint a finanszírozók, magánszemélyek - egyéni vállalkozó, van egy jó esély, hogy mentse mintegy 20% -a költség. Ehhez, akkor meg kell szerezni egy igazolást a megbízó (VAT), míg az import autók, hogy egy adó visszatérítés költségeit. A törvény szerint az állam egy bizonyos idő után vissza kell adnia a pénzt. Csak a jövőben lesz eladni az autót csak a HÉA alól. Sok versenyzőt használni ezt a lehetőséget, hogy pénzt takarítanak meg és tanácsokkal látják el ügyfeleiket.