Hogyan gitt autó tippeket és tanácsokat

Acura Audi BMW Cadillac Chevrolet Chrysler Citroen Daewoo Dodge Fiat Ford GMC Honda Hummer Hyundai Infiniti Isuzu Jaguar Jeep Kia Land Rover Lexus Mazda Mercedes Mitsubishi Nissan Opel Peugeot Porsche Renault Rover Saab Seat Skoda Ssang Yong Subaru Suzuki Toyota Volvo VW

Ha úgy dönt, hogy festeni a felszínen a test vagy, hogy a kozmetikai javítások az autóban, akkor tudnia kell, hogyan kell helyesen gitt gép. Egyébként lehetséges eredmény elérése érdekében, messze kívánatos, például kezd leválni vagy festék lesz duzzanatok a test felületén. A tudás-kémia kompatibilitás, alkalmazására és feldolgozási technológiák segítenek minőségileg elvégzi helyreállítása a járművet.

Hogyan készüljünk az autó vakolási munka?

Felületkezeléssel előtt vakolás működése függ az egységesség és a megbízhatóság a bevonat, az eredmény hosszú távú megőrzését kozmetikai javítások és rekonstrukciója a megfelelő sorokat.

Hogyan gitt autó tippeket és tanácsokat

Készítmények jármű felületének redukálódnak:
köszörülés a kívánt helyen;
megszüntetése por eltávolítására a kezelendő felületről plakk;
zsírtalanítása a felület;
Alkalmazása korrózióvédelmi a földi állomás.
Csiszolásához fém és műanyag felületek használt csiszolópapírral. Kis felületen lehet feldolgozni kézzel, speciális gépeket használnak a nagy területen. Csiszolópapír függően változik osztályozás gabona. Tehát, csiszolásához fém felületek alkalmazása előtt gitt használt papír P80. Ez kiküszöböli zsugorodása gitt anyagot, és megakadályozza a csiszolás karcolások. Köszönhetően a szemcseméret érhető aktívan fogást anyagokat.
P80 csiszolópapírral nem minden esetben alkalmazni kell, a felületének előkészítése a spackling. Tehát, miközben megszünteti a kisebb karcolások jobban használható papír P150. Ebben az esetben, finom szemcsés töltőanyag lehet zsugorodott, hogy egyesül a felület anyaga elegendő lesz a karcolások.
Ha töredezett shpaklevanii szüksége a bőr és a P80 és P150. Az első horpadások feldolgozásához szükséges, mivel ebben a régióban alkalmazzuk vastag gitt. Feldolgozott papír bírság kerületi részek, a film az anyag kerül alkalmazásra.
Ajánlások hogyan gitt autók közé tartozik a szennyezők eltávolítása a felületről a vakolás munka és utánuk. Fúj fegyvereket segít, hogy gyorsan és hatékonyan kezelni a port. Ez az eszköz azért is előnyös a költségek szempontjából. Összehasonlításképpen: a levegőáramlási pisztoly 150 liter per perc. Amikor a habosító a jármű egy tömlő, amelynek átmérője 9mm, tiszta levegő veszteség 1000 liter percenként. Ezért a hatalmas költségek töltőállomásokon szerény műszaki és kisegítő bázis. A jól felszerelt szolgáltatásokat az energiatakarékosság érdekében. Az átlagos veszteség, ha fúj tömlő hasonló fogyasztja a kompresszort a villamosenergia-költségeket erre a célra.
Pormentesítés raid - fontos feladata az előkészítő szakasz, a minőségi dekoráció múlik. Mielőtt gitt gép, akkor vegye fel a lipid oldószereket vagy egyéb vegyszereket. Megjegyzés: agresszív ágens megzavarhatja a szerkezet a polírozott rész. Az első (védő) réteg használhatatlanná vált (emelkedik, lánc), ezért ki kell választani kevésbé invazív módon.

Hogyan gitt autó tippeket és tanácsokat

Gyakran előfordul, hogy a kezdő mester elfelejteni alkalmazása korróziógátló alapozó. Ugrás az előkészítő szakaszban nem mindig indokolt. Számos érv szól amellett, hogy az anti-korróziós primer:
Testfestés, hogy a legjobban megfeleljen a növény technológia, az egyetlen módja annak, hogy teljes azonosság. Pipeline feldolgozás magában festmény rozsdagátló alapozó.
Mindegyik réteg anyag felhordható a fém felület nagy adgeziynymi jellemzőkkel másokkal szemben.
Tapadás olyan vegyületet jelent, egymástól különböző felületek össze. Korróziógátló alapozó, alkalmazva a fémfelületre, egy jól ragadt hozzá. Tömítés letétbe fölött a talajt, felruházva kettős hatás adhézió: mechanikus reteszelés révén elért kockázatok őrléssel részének kémiai - közötti kölcsönhatás miatt a talajjal töltőanyag.
Néhány munka korrózióálló bevonattal rétegre van szükség, mint például: a gitt horganyzott és alumínium felületekre. Vakolat nagy tapadású van eladó, de nem hatékony a súlyos károkat.
Ahhoz, hogy kitöltse a mély sérülés vonatkozik üvegszálas töltelék. Ez nem különbözik a magas szintű tapadás alumínium. Ebben az esetben a ténylegesen okozhat a köztes réteg, amelynek szerepe korróziógátló alapozó működhet. Ő jól tapad a felületre, és tartja a gitt anyag.

Munkavégzési szabályok gitt

Hogyan gitt autó tippeket és tanácsokat

Ahhoz, hogy tudjuk, hogyan kell helyesen gitt autó, akkor van egy ötlete, fogyóeszközök, annak hatása a különböző felületeken. Ilyen részletes információkat lehet szükség, hogy megoldja a problémát.

A kompozíció a töltőanyag

Jellemzők zsugorodás gitt

A zsugorodás töltőanyag függ összetevők alkotják a tömeget. A következetesség nem lehet több, mint 30% -a az összes oldószer térfogat - ezt a véleményt, és a szakértők, és a gyártók az anyag. Ha egy része a sztirol több, gitt ad egy erős összehúzódás, de az anyag olcsóbb. Amikor száraz, az oldószer elpárolog, és a bevonatot vastagsága csökken.
Kiváló minőségű töltőanyag automatikus csökken 2%. Amikor oldalára felhordott vékony réteg észrevétlenül térfogat csökkentése anyag.
Fontos helyreállítása után az autó, hogy a felület nyomait láthatatlan javítás. Ehhez értékeli a zsugorodás az anyag, és válassza az egyik módszer a felület előkészítés a gitt. Ezt fel lehet használni, mint egy sima kaszálás fedelet szeretne frissíteni, és egy hirtelen átmenet. Az első esetben, az érintkezési pont és gitt nezashpaklevannogo részletekben zsugorodás eléri a 2 mikron, a második - körülbelül 20 mikron.
Megállapította a „másodlagos” zsugorodás. Ez jellemző a rossz minőségű anyagokból gitt. Alkalmazása után a folyékony bázis vagy a talaj felső rétege szegény tömeg kezd olvadni. Anyagok könnyen esnek karcolás vagy horpadás egyidejűleg tömörített rétegek bepárlásával sztirol.
A másik oka a zsugorodás a másodlagos bevonóanyag rossz technológia. Rajz a tömegek a mély kockázatokat kell használni simítóval. Az érintkezés után gitt a mélyedésekbe csak feloldódása után a felső fázist ismételten zsugorodás. Ez a hatás úgy lehetséges, hogy egy anyagot egy alacsony koncentrációjú szilárd anyagot tartalmaz.
Fontos! Putty alacsony fajsúlyú, szilárd töltőanyagok a nem csak kitéve, hogy újra-zsugorodik, de nem teljesen elrejteni a hibákat.

Különösen tömeges alkalmazása

 • Hogyan gitt autó tippeket és tanácsokat
  Egy hatékony módszer a festészet ...
 • Hogyan gitt autó tippeket és tanácsokat
  Luting kocsiját ...
 • Hogyan gitt autó tippeket és tanácsokat
  Self-festés ...
 • Hogyan gitt autó tippeket és tanácsokat
  Előkészítése az autó alatt ...
 • Hogyan gitt autó tippeket és tanácsokat
  Mi haszna van a viasz ...
 • Hogyan gitt autó tippeket és tanácsokat
  Self autó festés

Hozzászólás navigáció