Hogyan csavarja ki a letört csap

Ha a kupakot csavar letört, de maradt belőle legalább egy része a fájl, próbálja csinálni a barázda alatt csavarhúzóval. Ezután óvatosan távolítsuk el a sérült csavar megfelelő méretű csavarhúzót.

Ha a fedél letört teljesen, akkor a szakmai eszközök lecsavarja ezeket a csapokat. Vásárlás egy autóalkatrész tárolni speciális Kézifúrók. Egy lyukat fúr a csavar, amely megfelel a méret a hüvelykujj, és csavarja be. Ezután csavarja a csavart kilóg a végén a hüvelykujját.

Húzza meg a csavart lehet egy másik utat. Egy lyukat fúr, hogy egy ilyen méretű, hogy csak 1-1,5 mm hátra menet. Fúrás során a fúró időszakosan dunks melegítik a motorolajat. Ezután otkovyryat maradékok csavar az éles fémtárgy óvatosan, például ugyanazt a csavarhúzóval. A legfontosabb dolog - kiszámítani a méret a fúrófej, hogy ne bántsd a menet. Ez a lehetőség is alkalmas abban az esetben, ha szükség van, hogy apróra vágott csavart.

Ha a kupakot csavar elvált, de ragaszkodik egy darab menet, húzza az anyával. Ehhez vegye fel a mérete az anya és nagyban hászkálá azt a tüzet. Tartsd meg ugyanakkor meg kell csipesz vagy fogó tűzálló fogantyúk, hogy ne égesse meg a kezét.

Miután az anyát izzik jól, csavarja rá egy darab kiálló csavarok. Mivel a magas hőmérséklet anyát kell válnia ehhez hegesztett. Egy idő után, akkor biztosítani kell, hogy a fém lehűlt, hogy a megfelelő méretű csavarkulcs és csavarja ki a csavart hegesztve azt az anyát.

Azt is próbálja húzni a csavart egy villáskulccsal, csillaggal, vagy ahogy nevezik, Trox. Ehhez meg kell fúrni egy lyukat a csavart és kalapáccsal Trox. Amikor elmegy egy teljes hosszúságú, csavarja a csavart érte.