Helyesírás teljesítéséről szóló kívánság viszi legbecsesebb álom!

Helyesírás teljesítéséről szóló kívánság viszi legbecsesebb álom!

Legendák és hiedelmek őseink nem tartalmaz egy csodálatos varázsa, és varázslatokat teljesítéséről szóló kívánság. Őszinte ima így az emberek feltalálták az összeesküvések igazán tudja, hogy az ember, hogy az ő álma, ami a legfontosabb, csak hinni a lehetőségét annak gyors végrehajtása.

Mint a mágia teszi álmok valódi?

Ha lenne kívánságait és az álmok, nem valószínű, ember lett volna abban a szakaszban a fejlődést, amit most látunk. Modern lakója a Föld alá sok, amit néhány száz évvel ezelőtt, az egyik csak álmodni: kutatás űrutazások, a tanulmány az óceán mélyén, és a mélyben a föld, az elemek kezelése, gyógyító halálos betegségek és irányítja a folyamatot a termékenység (IVF).

Helyesírás teljesítéséről szóló kívánság viszi legbecsesebb álom!

De ez globális szinten, mint a halandók, még mindig nem elég a kis földi örömök (menedék, anyagi jólét, családi boldogság, az állami elismerés, stb ..). Ezért van igény a számtalan ajánlat varázslók, jósok alkalmazni összeesküvés szeretnék teljesítését.

Általában bármely mágia szertartás megvalósítását célzó tervezett az életben, csak a végeredményt a rituálé gyökeresen ellentétes: Black Magic hosszabb kényeztesse baser szenvedélyek és bűnös, az emberi kegyetlenség és gyűlölet; Fehér mágia, kiterjeszti határait a világegyetem személyes önfejlesztés, de nem is zárja ki az elégedettség anyagi szükségleteit.

Varázslatok és rituálék, mely világos, varázslók, képes kielégíteni a legambiciózusabb követelményeknek: a banális, hogy a növekedés pénzügy messzemenő törekvései megvalósításához tehetségüket.

Összeesküvés, hogy segítsen a vágy, hogy megtalálja a párját, hogy távolítsa el az akadályokat az utat a gazdagság, gyógyítani súlyos betegségek, megadja az öröm az anyaság.

szabályok Casting

Helyesírás teljesítéséről szóló kívánság viszi legbecsesebb álom!
Mivel mindenféle ütemezett események, összeesküvés vágy igényel bizonyos technológiai és végezzen alapos előkészítés.

Először. Az álmom az, hogy releváns és értelmes. Nem szükséges, hogy vegye igénybe a mágia az azonnali szükségletek kielégítésére. A helytelen mágikus hozza le a genetikai kód a sorsa egy egész gerinc generációk.

Harmadik. Feltétlenül tartsa be az összes előírt adatot rituális:

  • időpontjában;
  • Egy félreeső helyen;
  • attribútumok (gyertyák, sál, számlák);
  • teendők;
  • alapos (hiánytalanul és változások) olvasás szövegeket.

Szintén próbálja tartani a tevékenységek titkos, varázslatos magában foglalja a mágia és a misztérium, a hatalom a felsőbb hatalmak csak Önre.

És végül, hogy úgy gondolja, csak jó, nem hordozzák a veszélyt a vágy, ne hagyd, hogy rendelkezett bűnös, fekete motívumok. Nem szennyezik a lelked, álmodni a jó.

Típusai parcellák (varázslatok) végrehajtó megfogant

Íme néhány hatékony gyakorlatot, amely előnyben részesítette a mi őseink.

„Laurel” rituális a gyors teljesítése egy kívánság

cselekvésre van szükség: három levél babér, tiszta papír, toll, piros paszta.

Azon az éjszakán az újhold a papírra írjuk meg az égető vágy és három hangos ozvuchte azt. Ezután hajtsuk a levél háromszor, belsejében babérlevél. Ismét ozvuchte vágy. Biztosítsa a rituális olvasata ima ismert meg, majd elrejti betűk egy titkos helyen.

Napi amíg a tervek nem teljesültek, hangot adott az álom azonnal ébredés után. Miután a gondolat valóra, éget papír levelekkel, hamu és a fejlett, ne felejtsd el megköszönni az univerzumban.

A telek az ikonra

Kérjen segítséget Isten segíteni ezt a rituálét.
Vásárlás négy kép: Szűz, Nikolaya Chudotvortsa, a Guardian Angel és a Krisztus a Megváltó. Alkonyatkor, amikor senki nem lesz mellette ön, Cover a táblázatban a fehér ronggyal vagy kendővel, ez található a piramis ikon (kivéve a személyes Guardian Angel).

A puha papír, írd le, mit akarnak, és tegye a levelet a gyertyát, és már a lista ikonra Óvatosan engedje az angyali arccal felfelé. Mielőtt a képeket a fény a gyertyát, és olvassa el a telek:

„Mennyei Atyám! All Saints és a Boldogságos Szűzanya hallani imámat, és segít nekem, az Isten szolgája (az Ön neve) teljesítette szívem vágya (ozvuchte azt). "

Míg égő kanóc, olvassa el a „Miatyánk”, majd segítséget kérni a teljesítmény fogant előtt a szentek. Amikor a tűz, és a viasz megolvadt, elvarázsolta papírt egy kötet a Biblia, és nem éri el a negyven napon át. A megfelelő végrehajtása az álom hamarosan valósággá válik.

Helyesírás segítségével kenyeret és vizet

Egy varázslatos rejtély végzett egy nap (szombat vagy vasárnap) hajnalban. Készítsünk a víz, a kenyér, egy csipet sót, és gyertyát gyújtott. Helyezzük a kenyeret a jobb kezét, és megteszi a só ujjait a bal keze. Locsolás só hlebushek, mondván:

„A kenyér és a só az istenek készítették, tervezték, hogy az álom. Szomjúság, hogy a vágyam (ozvuchte neki) teljesíteni. Zsemlemorzsa és a sót enni, kívánsága valóra válik, az istenek visszafizetni. "


Harapás és rágás sütés, képzeld el, ha az álmod valóra vált. Majd mossa le ettem három korty egy kis vizet, mielőtt inni beszéddel:

„Mint a világon minden megelevenedik egy kis vizet, így a vágy dédelgetett belőle születik. A víz a legfontosabb, szeretett víz testvér, állni, hogy segítsen nekem. "


Záró Rite, mondjuk a mondatot:

„A kenyér szent, legyen sós vizet, hogy segítsen zavsegda meg - az öröm, nem számít. Tehát lehet, hogy azt mondják történik. Ámen. "

Összeesküvés születésnapi jókívánságot teljesítése

Régóta ismert, hogy a saját születésnapját aura legfogékonyabb a külső befolyás. Ezért gyakorló lélektan azt tanácsolják, hogy tartózkodjanak a zajos zsúfolt felek és veszélyes eseményeket. De időt tölteni a pozitív gondolatok egyedül próbálja megtervezni a jövő évben, hogy összpontosítson fordítására fontos célokat az életben, a mágia segítségével kívánja, akkor nagyon hasznos és hatékony.

Kezdete előtt egy izgalmas rituális adja szeretne egy rövid tágas kifejezésre. Értelmi megismételve a szent szavak, könnyű, előre telepített egy üres asztal, egyházi gyertyák (három darab), és egyértelmüen olvasható:

„” Áldd, könyörülj, apa, szolga (ek) a (jelentése a) ... Az ördög, a sötét lovag, teszi az utat az ablakon keresztül, a kéményen keresztül, és megostromolták az asztalnál én tölgy. Hadd ajándék bemutatja nekem, a mágikus por Zlata és három ujjpercek borjak. Ahogy a hold egy sötét éjszakán, de az ég séta, és én, Rabe (y) az Isten (-emu) (ismét a neve), akkor szerencséd van. Becses szavak most erős kapu zár és kulcs nyitja a elhanyagolt őket, hogy az alján a mélytengeri-okiya. Így legyen. Amen (háromszor). "


Zagovornye szavakat mondani tizenkét alkalommal egymás után. Ne távolítsa el a gyertyát, hadd kiég.

Tűz összeesküvés

„Apa az összes teremtett dolog, akkor örök és neizrechen, egy tüzes szekér rohanó, állandóan mozog a világban, a világban. Vonalzó végtelen éterben, ahol éppen egy trónon ül házigazdák. Szem a tiéd ki a trón, minden nyílt és tiszta titok. Küldjék el gyermekeiket a Mindenható, hogy végre a vágyam (ozvuchte álom). Így legyen! "


Elementálok a felhívásra, és biztos, hogy segítsen a petíció.

Kiválasztása szertartás, lásd az diktálja a szív: Mi már nincs a lélek, és az ilyen használat. Az időtartam a rituális és összetettsége annak végrehajtása nagymértékben befolyásolják az eredményt nem rendelkezik, a lényeg (hangsúlyozzuk ismét) - a hozzáállás, hogy az eredményt.

A legegyszerűbb lehetőség a rituális végrehajtása vágyak. Várja az első, a karácsonyi csillag, hogy menjen el, és kérje, amit akar, tiszta szívből. Aztán hazamennek, és lefekszem. Az év folyamán az összes kívánja valóra. De ha valóban szükség van. Más rítusok, nem próbálja meg. Az egyik parcellát valószínűleg kicsi. Aki mer, mint mondják, és a víz nem folyik. Be kell, hogy legalább néhány -, hogy az erőfeszítések, hogy közelebb lenne a beteljesedését dédelgetett álom.

Vegyük 3 gyertya - piros, zöld, fehér. Ezek vannak szerelve egy sík lap, vagy tál. Ezután öntsük a cukrot egy tányéron egy vékony réteget úgy, hogy a lemez nem volt látható. Gyertyák egy tálban kell fektetni a legmagasabb helyet a lakásban. Például a szekrényben. Gyújtsd meg a gyertyákat, és kapcsolja be a 3 szent - Raphael, Michael, Gabriel. Szabad formátumú kell kérni őket, hogy teljesítsük a vágyak 3. Az első az, hogy kezelje pénzügyeit vagy karrier - egy zöld gyertyát. A második szeretni - egy piros gyertya. És egy a minden szíve vágya - egy fehér gyertyát. Gyertyák kell bízni kiégni. A cukor kidobják, és lehet vízzel hígítjuk és a víz virágok. A következő 3 napon rituális kell papírra írott és az interneten elhelyezett, az újság, e-mailt küldeni, stb A lényeg, hogy a többi ember látta. 4 nap életed kezd változni.

Gyakran kölcsönzött pénzét, az adós nem túl siet vissza a tulajdonos, ebben az esetben segíthet a Magic - egy erős cselekmény megtérülése.

Lehet, hogy valaki úgy tűnik, egy kicsit furcsa lét a mágikus szertartás, mint egy összeesküvés, egy srác nevű, de csak nem érzem áhítatos.

Kiválasztása telek gazdagság, az ember állítva gyors pozitív hatást. Nehézségekkel pénzt remél a megoldás sürgős anyag.