Határozzuk meg a használhatósági a lengéscsillapítók, autó bontás

Shock egyik fő eleme a felfüggesztés szinte minden autó. És, mint tudjuk, a fő feladata a lengéscsillapító - ez visszafizetni vibráció az autót, valamint lágyítja az ütéseket kapott vezetés közben át dudorok. De fontos megjegyezni, hogy a hiba a lengéscsillapítók, a többi eleme a felfüggesztés kezdenek elhasználódik gyorsan és így tovább lebontják. Ezért fontos, abban az időben, hogy azonosítsa és ellenőrizze a használhatósági a lengéscsillapítók. Természetesen a legmegbízhatóbb módja az, hogy ellenőrizze a lengéscsillapítók alkalmazásával áll az autójavítás. De hogyan lehet arról, hogy az lengéscsillapítók is tart legalább egy kicsit?

Szolgáló vizsgálati módszerei lengéscsillapítók egymástól függetlenül

Határozzuk meg a használhatósági a lengéscsillapítók, autó bontás
1. Ellenőrizze hinta. Ennek lényege, hogy a vizsgálat az oldalán az autó a lengéscsillapító mellett kell ellenőrizni annak érdekében, hogy a swing a tetejétől az aljáig. A gép köze felét hinta és visszatér a kiindulási helyzetbe. Ez a módszer népszerű autótulajdonosok körében, de fontos tudni, hogy ez a vizsgálat nem garantálja, és nem beszélnek teljes használhatósági lengéscsillapító, hanem csupán azt jelzi, hogy az elem még feladatainak ellátásában.

Határozzuk meg a használhatósági a lengéscsillapítók, autó bontás
2. A vizuális ellenőrzés. Ez a módszer nem olyan népszerű, mint az első. Amikor a vizsgálat ezt a módszert, hogy győződjön meg arról, hogy nincsenek-e olajszivárgás. Ily módon a lengéscsillapító szivárgásellenőrzése. Azt is biztosítani kell, a integritását a sokk szervezetben. A csillapító berendezés nem lehet korrozív pályák, és az alsó széle hüvely nem lehetnek látható jelei a pusztulás. Ezzel szemben az első ellenőrzési módszert, az eljárás azt mutatja, hogy a csappantyú működhet, bár nem teljesen, és ki kell cserélni kell.

Határozzuk meg a használhatósági a lengéscsillapítók, autó bontás
3. Ellenőrizze, hogy a tesztvezetésre. Ez a módszer összetett. Mivel meg kell figyelni, hogy hogyan viselkedik az autó a kanyarokban, és vezetés közben egyenetlen utakon. Abban az esetben, autó lengéscsillapító ellenőrizni, ha áthajt dudorok kell tudni, milyen állapotban minden alkotóeleme a felfüggesztést. Ha az érzés, a kopogás és egyéb elemek jó állapotban vannak, akkor biztosan ez lengéscsillapítók. Ha autóvezetés, és kanyarodás közben kell figyelni, hogy a fejlődő roll. A „bontási” az autó, hogy azt mondják, a fordulat, amely valószínűleg rezgéscsillapítók kell cserélni. De fontos tudni, hogy ez a módszer kihasználja mindenki, de nem mindenki képes lesz arra, hogy legalább néhány következtetést a használhatósági a lengéscsillapítók. Ehhez meg kell adnunk legalább némi tapasztalatot.

Határozzuk meg a használhatósági a lengéscsillapítók, autó bontás
4. Ellenőrzés a buszon. A lényege ennek a módszernek, hogy teszteljék a gumiabroncsok hiányában egyenetlen kopás a szélük. Természetesen ez a módszer nem túl népszerű, mert ez száz százalékig biztos nem lehet azt mondani, hogy a lengéscsillapítók kopott és elromlott. Mert amellett, hogy a lengéscsillapítók a széleit a gumiabroncsok kopása is befolyásolhatja más okok miatt.

5. ellenőrzése hevítésre. Így lehet használni, amikor a jármű fut. A lényege a teszt, hogy a lengéscsillapító nem kell nagyon hideg vagy túl meleg. Ezért a lefolyás után ellenőrizni kell az összes lengéscsillapítók azonos fűtési hőmérséklet becsült. Ie lengéscsillapítók hőmérséklet szól, hogy minden ugyanaz.

Tünetei hiba csappantyúk

• Olaj szivárgás;
• Stookey a kormánykereket, ha a jármű mozgásban van;
• Oldalsó hajladozó vezetés közben;
• A növekedés féktávolság;
• Gumikopás élek;
• sodródik jármű a kanyarban;
• tekercs megugrott során gyorsítás vagy lassítás;
• merevség vezetés közben az út egyenetlenségeit.

Fontos megérteni, hogy a hibás lengéscsillapítók lehet fenntartani az autó nem ajánlott, és ez életveszélyes. És száz százalékig biztos használhatósági lengéscsillapítók csak akkor lehetséges a segítségével speciális kapuk és felszerelések számára.