Dia a litván és a lengyel szobák - hogyan kell vásárolni, és lovagolni Ukrajnában, a törvény - iLife-hírek

Dia a litván és a lengyel szobák - hogyan kell vásárolni, és lovagolni Ukrajnában, a törvény - iLife-hírek


Az utakon Ukrajna gyakran megtalálhatók autók a lengyel vagy litván számokat. Első pillantásra úgy tűnhet, hogy ez a létesítmény hazánk, de valójában ezek az autók mennek honfitársunk, aki úgy döntött, hogy vesz egy jó autó olcsón (ez két vagy akár háromszor olcsóbb, mint a piacon). Azt javaslom, hogy vizsgálják meg, előnyei és hátrányai, valamint, hogy megértsék a jogi vonatkozásait a rendszert.

Röviden és egyszerűen, ez azt jelenti, ha az autó tartozik jur. bejegyzett személynek kívül Ukrajna és az autó utazhatnak Ukrajnába vámkezelés nélkül csak azért, hogy a megrendelés teljesítéséhez a vállalkozás. Ez azt jelenti, hogy egy állampolgár Ukrajna, amely a kormány mögött egy ilyen gép lovagolni a közlekedés, például dokumentumokat. Ugyanakkor, mint a fuvarokmány kell tekinteni a megbízások külföldi cégek, a tulajdonos és a szükséges emlékezni mindig!

Egy ilyen rendszer van, sőt, tiszta kaland. Jogi szempontból a vevő nem a saját autó. Ezért vásárol egy autó sem bizonyítja jobban az emberek, vagy regisztrálni a külföldi cég is, „ami azt jelenti, a költségek viselésére annak tartalmát.” Továbbá, ha nem megy, hogy válasszon egy autó egy közvetítő, a kockázat vásárolni autót, hogy látogassa meg a balesetet, vagy ami még rosszabb, a bűnügyi nyilvántartásban. És ami a legfontosabb, meg kell, hogy az ajándék gab, ha a vevő nem tudja, hogyan kell kommunikálni a közlekedési rendőrök az első dokumentumok vizsgálatát szembe bírságok cikke 133-2 a kódex a közigazgatási bűncselekmények (megsérti a feltételeket és szabályokat a nemzetközi közúti személyszállításról és a rakomány). Bizonyos esetekben akár visszavonhatja az autót.

Szép kéz, tartózkodás jármű Ukrajna területén letelepedett a bizonylatokkal a gépen (fuvarlevél, utazás bizonyítvány, meghatalmazást, stb.) Utazás kívül Ukrajna még egyszer egy évben nem szükséges, ha a dokumentum hosszabb. És mivel minden történetet a gyakori határátlépés, például félévente, kéthavonta, valamint a csökkent időnek legfeljebb 20 napig, nem igaz. Az Isztambuli Egyezmény világosan kimondja, hogy a tartózkodás időtartama beállítása kísérő dokumentumokat.

Természetesen egy ilyen rendszer nem túl kedvező, hogy az állam, mivel van egy valuta az ország elhagyását vámtól, az adók, és így a költség. A fogalma ideiglenes behozatal által előírt Vámkódex Ukrajna, amely fedezi a rengeteg előnnyel jár. Így a kormányok kénytelenek a hivatalos szokások megerősítése „nem regisztrálja a gépek” idő (kereskedelmi) módban a belépés ". Bármely más, jogi fellépésre sor került.
Ebben a cikkben szeretnénk figyelmeztetni az olvasók a lehetséges kockázatokkal szemben az ilyen vásárlások. És ez még mindig nem éri kergeti kérdéses gazdaságban.