Cseréje küszöbértékeket, mint a folyamat, kívül és belül

mert gép átlépte a 10 éves jel, a harmadik csere küszöbök, közelebb a nyár viszont.
A kérdés az, telepítése után az új küszöbértékek mint kezelni őket kívül a gyár eltávolítása után a közlekedési fekete talaj.
A színe az autó nem lát okot festeni kezeli, antigravs fekete festék alatt kuzova- nézd normális, de van egy olyan felfogás, hogy az anti-gravitációs szerint kedvező környezet fejlesztésére korrózió.
A feldolgozásra lehet némi alternatív ágyú kövér, vagy töltse meg?

Kívül tervezési folyamat a következő: az alapozó réteg, majd anti-gravitációs, de hallgatni tanácsot kezelési módszerek és márka anyagokat.

A fórum 7 év

Elhelyezkedés: város Ivanovo-legújabbat

Auto: 21093 1.5 97g, 90g ZAZ-968M.

A gyapjas közlekedési talaj, akkor kislotnik vékonyan, majd 2K alapozó mindkét oldalán, a hegesztés után benne egy csomó Movil végig a lyukakat a külső festék színét.
Most a tél minden tiszta és okos, mint a gyári
_________________

Mihei093 írta (a):
Ezután kislotnik vékonyan, majd 2K alapozó mindkét oldalán

Mi az, mielőtt a primer zsírtalanítására lakkbenzin / aceton jelent?


Acid talaj - a korróziógátló kezelésére tiszta vas öntik egy vékony félig átlátszó réteg megszárad, és mindkét 10 perc szükséges, hogy elrejtse vagy kétkomponensű epoxi alapozó
Természetesen peredvsemi munkafelület elő és zsírtalanított hogy néhány antisilikonom. Lakkbenzin nem obezzhirish valaha, hogy zsíros.
kislotnik vette TEST. 2k primer Novoli 4 + 1
_________________

A fórum 12 éves

Auto 2109 szénhidráttartalmú, 92-től

Küszöbértékeket emésztjük 10 évig.
Grunt nem vette le. Belül minden évben hozzá néhány legolcsóbb motorolaj. Vízelvezető lyukak eltömődött lyukakat, kivéve az elülső külső része a küszöbértékek (hosszúkás). Kívül az első feldolgozott aszfalt öntött - megúszta 2-3 év. Most Movil kenet rendszeresen és minden. Vagy választhatja ki a korrózióvédő, amelynek színe sokkal kényelmesebb. És a bélés a hátán az ív együttes és a küszöb nem tesz - a virágzás alatt nagy.

pushsalo olaj


Mint ahogy nem egy gyenge illata kérdések, nem? A nigrol- megtalálja valószínűleg lesz, de hogyan viselkedik.

És a bélés a hátán az ív együttes és a küszöb nem tesz - a virágzás alatt nagy.


Ez plsatsassovye gyári berendezés a szárnyak a hátsó ívek? Tehát ezek nélkül valószínűleg neestetichno- lyukak maradnak.

Azon a nyáron, az ő faragott. A róka tűz való kivágással és hegesztéssel a tapaszt. A tiszta fém put: shpaklya (itt valószínűleg nem kell), kislotnik (reofleks), 2k alapozó test, festék Vic.

Legyen óvatos, hogy a termékeket doboz - sok oldószer, ahol hiányzott a rendes 2k alapozó, színezett a palackból - összerezzen, kiköpi, felemeli a festék az ütést még általában nem keverjük össze, és az anti-gravitációs tartály (b rd.) Minden neveltél festék a tiszta színű szárny ív és indult azon az úton, Gagarin.

Hátsó műanyag bélés ívek valamint segítséget a avtoplastelina hengerelt kolbász és fektetve a széle a bélés + Movil alatt markolat (ugyanazon anti-gravitációs, hogy azon a festék)

A küszöbértékek öntsük bármilyen olaj, ha csak hogy elkerüljük az érintkezést a nedvesség / levegő - fém. Bár nano-banán, mega-innovatív korróziógátló a titkos laboratóriumokban lyufvaffe kilorubley literenkénti ára, bár elavult Nigrol, Movil pushsalo vagy fém nem érdekel. mint ez vonatkozik és milyen költségek anyag fölött zsíros bevonó réteg. Az én 21 Volga '63 csomagtartójában feküdt rongyok a munkaképes - nincs rozsda.

Ha mer letölthető pushsala a zuhatag jobban hígítja a benzin, vagy hasonló Movil Amint azt a doboz típusú hő- ​​és olvad át Pulikov szivattyú nem - azonnal lefagy a kilépő esik kása és a pontszámok fegyvert. Ha hígított, benzil- vagy dízel üzemanyag elpárolog, és a zsír, ahol van egy vastag réteg.
Pushsalo alig büdös ellentétben Movil.

Tanácsok a nyílásnál, és töltse fel olajjal vagy Nigrol Movil - az igazit.
_________________
A tulajdonos az autó Lada többet tett, mint a gyártó.


PS Az emberek még mindig vásárolt az idő múlása egy sor 4-gumi-tömítés az alsó széle az ajtók, valamint ocheviden- a küszöbértékeket az ajtó nyitása mindig barátságos, de ha jól értem a víz kamenm az lesz, hogy azok alapján a szélén az ajtó fog felhalmozódni nagy kolichekstvo nedvességet, ami hozzájárul a terjedését a korrózió?
Előnyben az egyik szál az egyik itt samarovodov?


Brother 9-ke volt egyébként a telepítés előtt minden Movil. Amikor az eladó a rozs volt rasbuhshuyu alsó gördülő ajtó, jól és tisztán zuhatag természetesen.
_________________
A tulajdonos az autó Lada többet tett, mint a gyártó.