Beállítása karburátor gazdasági mód - Téma megtekintése

Amikor kórházban voltam, azt mondta a férfi a megváltozott penny, véleményem szerint, az üzemanyag-fogyasztást. Hozzátette gőz keverék, és szerinte, az úton tachila enni 4 liter száz. És a hegyen (GS-Petersburg Pulkovót autópálya kijáratánál a város jobbra mező Puskin) negyedik lett a rajtaütés. Azt hiszem, az ember túloz, mégis.
Azt is adta az ötletet, üzemanyag nélküli égési levegő. Most ssulki nem emlékszik, és nem talál - volt régen. De a gondolat, hogy lenne egy kis „előkamra” gyertyák (Ki tudja, mi az?), És állítsa be a porlasztó egy rendkívül sovány. És úgy tűnik, mintha „Shah” átdolgozták így felgyorsult hetven majd rohant nem költenek benzin. Oxigén égési folyamat elindul (férfi azt állította, hogy az új kutatási oxigén az égést nem táplálja, és a megvilágított). Olvastam az írások a témában, mi van írva is figyelemre méltó, ha nem hazudik.

Mi az Ön véleménye?

Itt idézem egy töredéke a könyv:
13.2. beállítása karburátor
Me ne autós, aki nem ismeri a karburátor eszköz, meglepett a primitív és összetettsége. Sőt, az egyik közös karburátor egyesített 9 privát karburátor (minden művelet az autó-motor):
1. A fő távon az elsődleges kamera rendszer.
2. A fő futás a másodlagos kamera rendszer.
3. Start-up rendszer.
4. A rendszer az alapjárati az elsődleges kamrát.
5. Készenléti másodlagos kamera rendszer.
6. Az átmenet rendszere az elsődleges kamrából.
7. Az átmenet a rendszer a másodlagos kamrába.
8. Ekonostat.
9. A szivattyú-gyorsító, talán. mindent!
Minden rendszer egy csomó különböző elemek (levegő és az üzemanyag-sugarak, és a fúrás tömlők ejectors és szelepek?). Az ilyen többrészes design, persze, nehéz beállítani úgy, hogy minden módban megfigyelt betoplivny égési folyamat, különösen az átmeneti és harapós. A teljes kiigazítás alapelv az, hogy lehetséges-e egyáltalán, hogy megszabaduljon a tüzelőanyag: blokk, elfojtani a csatornák és fúvókák, amelyen keresztül kap Poplavnoi karburátor kamrában a levegő útját, és a motor, vagy. hagyja el a tüzelőanyag-sugarak minimális méretű, és szellős. max. Üzemanyag minimális mennyiségű csak akkor szükséges, hogy megkönnyítse a start-up és bemelegítő (még erre az üzemanyagra nélküli eszközök) a néhány perc alatt, hogy ez elég. A fennmaradó szakaszból áll (alapjárat, a jármű mozgását) üzemanyag nem kell. Azonban, a specificitását a karburátor motor, hogy például, egy zárt, vagy kissé nyissa ki a elsődleges kamrát fojtószelep, a motor dugattyúk létrehoz egy erős vákuum szívó, az intézkedés az, amelyben a tüzelőanyagot erőszakkal szívja be a motor, bár ez nem szükséges. Ha a szárnyak megnyitja az intézkedés alapján nagy sebességű levegőáram a vákuumszivattyú mint vákuum, amely fel van húzva a fellépés az üzemanyag, bár kezeljük az égési levegő és az optimalizáló nem szükséges.
Gyakorlatilag teljesen le van választva a másodlagos tüzelőanyag kamrát és a szelep nyitási (nagy sebességgel, és terhelés) a nagy tömegek kívül esnek a szívó motor traktus, eltávolítja a nagy vákuum, amely megnyitása előtt a zár a másodlagos kamrába. Eltávolítása nagy hígítás és létrehozza az atmoszférikus nyomás szívó eltávolítja az üzemanyag hiánya, amely jótékony fent látható, befolyásolja a szoftver üzemanyag nélküli égés módban. Liter és növeli a motor erejét disszociációja miatt a levegő a hengerbe.
Részletesebben festeni a karburátor tuning nem lehetséges, mivel ez a termék gyakorlatilag egyedileg motor. Üzemanyag-befecskendezés sokkal könnyebb, mint az egyik szárnyak ténylegesen parancs kiadásakor a számítógéphez és tovább. Az injektor. De még ha tesz az optimalizáló, és nem változtat semmit, akkor a számítógép lesz kénytelen vezetni az üzemanyag a motor nélkül ezt az igényt. Azaz, meg kell alkalmazkodni, alkalmazkodni a feltételeket, a számítógépes program üzemanyag nélküli égés, ami megnehezíti a beállítást. Akkor is kapcsolja ki a tüzelőanyag-vezetési helyzetekben: ha az injektor futó üres, de akkor miért van ez a rendszer. Ezért beállítása injekció és dízelmotorok számára. külön műveletet a szerzett tapasztalatok benzinmotorok.
13.3. gyújtás időzítését
Itt érkezünk el a légkezelő intracylinder üzemanyag nélküli égetése tilos. Természetesen a lézer döntött volna mindent: az elő- és intracylinder folyamatot, mivel ez biztosítja a robbanás a levegőt, de a megfelelő és költséghatékony lézerek még. Ezért a leggyakoribb formája a kezdeményező gyújtása a levegőt a hengerekbe. Ez egy elektromos kisülés. gyújtógyertyák. A modern autók gyenge szikra, energiával mintegy 30 mJ (millijoules). Ez azért van, mert a jelenléte üzemanyag a hagyományos légi járművekre megkönnyíti gyújtás és szikra energiát nem szükséges. Autotermikus módban üzemanyag nélküli légi gyújtást, még akkor is előkezelt, kell még próbálja megtörni atomközi kötéseket egyaránt oxigénatom, kívánatos és nitrogén, és az, hogy a közelítő számítások energia igényel körülbelül 1,0 J, azaz,

Amennyire tudom, hogy ez a technológia próbáltam, de semmi sem működött, akkor is, ha peredelany szénhidráttartalmú ki a fűtött dviglov.
IT gyár, de nem volt ereje, hogy megérintse az interferencia.
Általában fizikailag és matematikailag munka nem kell.


Tiszta. Elvileg ez logikus - a szegényebb keverék, a kevesebb energiát fogyaszt. A fizikailag. Leírja néhány vnovotkryty elem electrino. Kevesebb, mint egy elektron, amely pozitív töltéssel rendelkezik. Mindent összevetve, ez volt írva kramivo.

Ez hamarosan, mielőtt a gép maga előállítani üzemanyag


Azt mondja, hogy ez a levegőben lévő éghető anyagokat működik - oxigén és hidrogén ozot. Nem így van, azt mondod? A másik kérdés az, hogy meg kell osztani, egyébként, bocs, egy vihar (erős elektromos kisülés) menne egy láncreakciót, és fog történni a világ végén.

Eck, mint az ember volt nyűgözve! A kórházat - és hamarosan regisztrálni a fórumon

Azt is adta az ötletet, üzemanyag nélküli égési levegő. Oxigén kezdődik az égési folyamat. Olvastam az írások a témában.

Air - ON
oxigén - még az erdő ég,
Csak a kézirat a égési levegő és az oxigén nem éget!

Úgy tűnik, hogy nem csak tönkretette a ház probléma, hanem a benzin.

Emberek! Air ki van kapcsolva.
Oxigén táplálja az égést, és nem éget magának.
_________________
Annak idején az egyetemes hazugság, az igazat a szélsőségek.

És ki hallott, hogy a víz és a tűz? Úgy tűnt, nevetséges, de nem olyan egyszerű. Ha a vizet melegítjük elegendő hőmérséklet - ez szétesik, hogy a hidrogén és oxigén, amelyek a hűtés (minor) ragadt újra együtt, valamint vsmysle égési és robbanás következhet be. Mellesleg nagyon erős, magas hőmérsékletű, vizet tűzoltásra nelzya mert kezd robbanhat őket.
Talán, ha a víz a keverék dobavlyaetsya totzhe hatás lép fel?
Mi kasaetsya ozonizátornál, ami azt jelenti, valószínűleg, azt hiszem, hogy az ózon több oxigén önmagában hordozza, és a keveréket éget több teljesen és minőségileg, mint a levegő.
Ami üzemanyag nélküli égő, amíg a logikai obyasneniya ez a szerkezet magam nem találom.

A repülőgép-dugattyús motor a század közepén ispoolzovalis olyan dolgok, mint a hengeres injekció-víz elegy vagy a metanol-víz gőz keveréket. Nos itt egy másik jelentése. Növeli a termikus hatásfok, ahelyett, bővítése a molekulát atomokra!