Autók értékesítése révén auto buktatókat és vélemények

Autók értékesítése révén auto buktatókat és vélemények

Annak érdekében, hogy eladni egy autót, azt szeretnénk, hogy kímélje a sok időt és erőfeszítést számos találkozókat és megbeszéléseket ugyanazon a potenciális vásárlók. Ha a gépkocsi-tulajdonosok nem rendelkeznek sem az egyik, sem a másik, tudja használni a közvetítés vagy kereskedő bemutatóteremben. Store alkalmazottak széles körű tapasztalatokkal rendelkeznek a termékek értékesítése mellett a alvázértékesítésből keresztül auto tekintik a legbiztonságosabb módja, hogy fizessenek.

Autók értékesítése révén auto buktatókat és vélemények

Hogyan kell eladni

Számos módja van, hogy eladja b / egy autó. A döntés, hogy eladja az autót a szalonban van értelme, ha a tulajdonos elkötelezett a lehető leghamarabb, hogy a pénzt. Azonban ebben a helyzetben, akkor fel kell készülnie, amit meg kell fizetni a jutalékot

A legtöbb kereskedők hajlandóak végrehajtásához szinte bármilyen márkájú autók minden korban. A leggyakoribb korlátozás - a jobb kormányzás és az a tény a baleset a múltban.

Mégis, néhány üzlet nem tagadhatja, hogy eladja felújított autó, miután egy balesetben. A legfontosabb dolog ebben az esetben - jelenteni pontos információkat, mint egy tapasztalt tiszt, hogy gyorsan érzékeli megtévesztés.

készpénz

Gyakran előfordul, hogy a gépkocsi-tulajdonosok leginkább érdekli autók értékesítése készpénzért. Ez a módszer abból áll, hogy az ügyfél jön a szalonban vagy otthon meghívja egy alkalmazott, hogy ellenőrizze az autót. Az eredmények szerint a reprezentatív felmérés márkakereskedés tulajdonosa és egyetért az árát. Ha a felek megállapodásra jutni, a munkavállaló a szerződés, és írja alá a cselekmény átadása az autó belsejét.

Már 20-30 perc elteltével az ügyfél fizetett az esedékes összeget. Az eljárás olyan egyszerű csak abban az esetben, hogy az autó tulajdonosa úgy döntött, egy jó hírű szalon. Annak érdekében, hogy a csalás, ajánlott felvenni a kapcsolatot a képviselői tiszteletben autógyártók. Ebben az esetben a csalás valószínűségét bármely szakaszában egyszerűen kizárt.

A rendszer kereskedelmi-ben

A rendszer lényege becserélt - vásárol egy autót, ahol az egyik része a fizetés készpénzben történik, és a többi - a formája a régi gépen. Ez a megközelítés a népszerű autó tulajdonosok, akik szeretnék, hogy egyszerre megvalósítani két célja van: hogy gyorsan megszabadulni unalmas autó és tulajdonosa lett egy új négykerekű barátja. Ebben az esetben a tulajdonos nem készpénz, és a kedvezményt a vásárlás egy másik autó.

Autók értékesítése révén auto buktatókat és vélemények

Ahhoz, hogy kihasználják a kereskedelem-in rendszert lehet, feltéve, hogy a jármű megfelel számos követelményt:

 • tisztességes megjelenés;
 • kielégítő műszaki állapotban vannak;
 • A kereslet egy adott jelet;
 • jogi tisztaság (a gép nem a fogadalmat, és nem akarta, a közlekedési rendőrség).

Ahhoz, hogy részt vegyenek a programban a kereskedelmi-ben ügyfél köteles 10 napon belül bejelenteni azt a szándékukat, hogy megállapodjanak a látogatás időpontjában. Miután ez az autó megy a diagnózis egy speciálisan kialakított szoba. A tanulmány célja az, hogy meghatározza, hogy ki kell cserélni alkatrész vagy javításra. A tulajdonos nem tud jelen lenni a helyszíni vizsgálat idején és ő nem kap egy becslést az állam az autó. Az eljárás ingyenes.

A diagnosztikai diák rekord az autó értékét telepítésre kerül. Ha az a jármű műszaki állapotának elégedett a képviselők az utastérben, a szerződést a kereskedelmi-ben, és az autó eladásra.

Bár ez a rendszer elég gyakori, a tulajdonos készen kell állnia, hogy egyetért néhány olcsó az autó.

Melyek a szükséges dokumentumokat

Megkezdése előtt az eladási folyamat, győződjön meg arról, hogy az összes dokumentumot az autó rendben van, és a szerkezete sem volt változás. Akkor kell készíteni:

 1. Az adásvételi szerződés TC (jogszabályok szerint már nem szükséges hitelesített).
 • Orosz útlevél.
 • Igazolás járművek regisztrációját.
 • PTS.
 • Amellett, hogy ezek a dokumentumok az ügylet az eladó köteles a forgalmazási kocsikulcsot. A következtetés kereskedelmi egyetértésben, az ügyfélnek, hogy vigyázzon a jármű nyilvántartásból való törlés a forgalom, és a vonatkozó dokumentumot. Minden más nyilvántartási eljárásáról a tranzakció a vevő viseli (auto).

  Előnyök és hátrányok

  Mint minden tranzakció, a alvázértékesítésből keresztül Autószalonon mind a buktatókat és előnyeit. Az utóbbiak közé tartozik ezzel időt és pénzt edzés előtti és megfelelő intézkedéseket vevőt találni.

  Mindez idő, a tulajdonos kénytelen szembenézni támadások spekulánsok.

  Biztonsági átutalás folyamata is nagy jelentősége van, különösen, ha a téma az eladás egy drága autót. Belül, senki nem fogja ajánlani bankjegyek és nem veszi a kulcsokat, igénybe fenyegetések.

  Azonban a tevékenységi köre folyamatosan vonzza a tisztességtelen kereskedők és csalók. Ennek eredményeként az autó tulajdonosa is szembe számos kihívással:

  Autók értékesítése révén auto buktatókat és vélemények

  • a késedelem a folyósítási időszaka eladott autók;
  • Váratlan arányának növekedését, a közvetítés a tranzakció után;
  • „Ontja” az igazi érték az autók ürügyén jelenléte komoly károkat.

  Egyes szalonok díjat tulajdonosa lemorzsolódás. Például, hogy jelentse a vevő jelenik meg, majd arra a következtetésre jutott, hogy az ügylet meghiúsult, mert az ár nem volt a zsebében. Ezt többször megismételjük, majd a tulajdonos úgy döntött, hogy csökkentse a költségeit, vagy akár vegye fel az autót.

  Ahhoz azonban, hogy megszünteti a szerződést is, nem is olyan könnyű. Lehet, hogy a tulajdonos jelentős mennyiségű belső parkoló, mosás és polírozás autók és egyéb szolgáltatások, amelyek valójában nem került sor.