A telek a rendszer művészi képek - studopediya

A telek is tekinthető, mint a rendszer művészi képek, egységes fellépése (összetétel, a telek).

A „művészi kép” nagy a művészetben.

A gyakorlatban az iskoláztatás egy egyszerűbb definíció: a kép - művészi képet a valóság.

Fontos megérteni, hogy ez a koncentrátum formájában és szóban megvalósul a kreatív energia az író. A végrehajtási tervet annak köszönhető, hogy a képek kialakítása, feliratos adott hatékony (vagy szemlélődő, meditatív) telek.

Az irodalomban a kép elsősorban kapcsolódó megjelenése egy személy. Man - a legfontosabb személy a művészet. Mindenkor, az embereket érdekli ez: az ő sorsa, a kapcsolatot a történelem, az állam, a kreatív és pusztító hatalmak megjelenése és belső világ.

Az úgynevezett emberi karakterek az irodalomban vannak osztva:

kép - színész

Kép - a típus megfelel a fogalom a tipikus. Megértése nélkül ez a jelenség a művészet nem fejlődik megfelelően (beleértve a tudományos) megértése a lényeg a verbális kreativitás.

Azt elismerem, hogy van egy nagyon érdekes könyvet csak akkor írja le az ismerős vagy felismerhető számunkra. A rendszer segítségével a szakember megtapasztaljuk a múltban a képek és a képek a világ, amely bizonyos mértékig felelnek meg a valóságnak a valóság, azaz, ha azok (vagy volt) elterjedt.

Tipikus, jellemző - a legvalószínűbb, „normál”, példaként az adott rendszer esetében a világ; Ebben az értelemben beszélünk jellemző, hogy a korszak és a nemzet az emberek, események, ötletek, stb