A) fogyasztás és termelés - studopediya

Termelés is közvetlenül és fogyasztás. Dupla -subektivnoe és objektív fogyasztás. [A # 8209; Először is:] egyedi, hogy fejlesszék képességeiket a termelési folyamatban, ugyanakkor fogyaszt, fogyaszt őket a törvény a termelés, mint a természetes aktus utód a fogyasztás vitalitás. A # 8209, második: a termelés a termelési fogyasztási eszközök, amelyek használják kopott, és részben (például az égés az üzemanyag) ismét osztva alapvető elemei. Hasonlóképpen, a termelés a nyersanyag, ami nem megőrzi természetes megjelenését és tulajdonságait, hanem éppen ellenkezőleg, elveszíti őket. Ezért a törvény a termelés, annak minden pillanat, van is egy jogi aktus a fogyasztás. De közgazdász egyetért mindezzel. Termelés közvetlenül azonos fogyasztás, fogyasztás, akár közvetlenül egybeesik a termelés, ezek az úgynevezett termelő fogyasztás. Ez az azonosság a termelés és a fogyasztás csökken, hogy a helyzet Spinoza: „meghatározzuk, s est negatio” 18.

[M-7] Azonban, ez a meghatározás a produktív fogyasztás mindössze közgazdászok és kiterjeszti csak különálló, a bevitel azonos termelési, a tényleges fogyasztás, amely, éppen ellenkezőleg, úgy értendő, mint szemben a pusztító termelés. Így vizsgálni a tényleges fogyasztás.

Fogyasztás is közvetlenül és gyártása, mint ahogy a természetben a vegyi anyagok fogyasztására és anyagoknak előállító üzemek. Mi például a folyamat a hatalom, az egyik formája az emberi fogyasztásra termel a saját teste - ez világos; de ez is megvan az ereje és a relatív bármilyen más típusú fogyasztási, ami így vagy úgy a másik, mindegyik a maga módján teszi a személy. Ez - a fogyasztói termelés.

Ugyanakkor azt mondja, politikai gazdaságtan, ez azonos a fogyasztás a termelés a második típus gyártási eredő pusztítás az első termék. Az első gyártó maga testesíti meg, a második - megszemélyesített dolog elő őket. Így a fogyasztók termelés - bár ez egy azonnali egységét termelés és fogyasztás - alapvetően különbözik a termelés megfelelő. A közvetlen egység, ahol a termelés egybeesik a fogyasztás és a fogyasztás - a termelés, kivéve azokat közvetlenül kettősség.

Tehát, a termelés azonnali fogyasztás, fogyasztás a közvetlen termelési: Mindegyik közvetlenül az ellenkező. Azonban ezzel egyidejűleg a kettő között van egy közvetítő mozgás. Termelés közvetíti fogyasztás, amelyre létrehoz egy anyagot, amely nélkül a fogyasztó lenne jelen a téma. Fogyasztása azonban közvetíti a termelés, mert csak akkor teremt a termékek az alany, akinek vannak termékeket. A termék elnyeri végső befejezése csak a fogyasztás. A vasút, amelyen nincs meghajtó, amelyet nem használnak, nem kerül felhasználásra, van egy vasúti csak (- lehetőség) *, de nem a valóságban. Felmutatása nélkül nem a fogyasztás, hanem fogyasztás nélkül nincs termelés, mivel a gyártás lenne ebben az esetben, céltalanul. Fogyasztás gyárt gyártás két módja van:

1) Az a tény, hogy csak a termék fogyasztása válik valódi termék. Például a ruha válik igazán egy ruhát csak akkor, ha kopott; ház, amely nem él, valójában nem egy igazi otthon. Ilyenformán, a termék, ellentétben az egyszerű természete az objektum nyilvánul meg, mint a termék válik terméket csak a fogyasztás. Fogyasztás, elpusztítja a terméket, ezáltal ez a teljesség, mert a termék egy [eredményeként] termelés nem csak mint tárgyiasult aktivitást, hanem inkább, mint egy tárgy az aktív tárgyát.

2) Az a tény, hogy a fogyasztás az igény a termelés új, tehát az ideális, belsőleg ösztönöz, motívum termelés, ami a feltétele. Fogyasztás megteremti a vágy, hogy készítsen; is teremt a tárgy, amely a cél meghatározására teendők a gyártási folyamat során. És ha egyértelmű, hogy a termékek előállításában ad az ő külső formájában, a [M-81 az is világos, hogy a fogyasztás ideális tételezi a tárgyat a termelés, mint egy belső képet, mint az igény, mint attrakció és célként. Ez megteremti a gyártási tételek saját szubjektív formában. Szükségessége nélkül nincs termelés. De ez a fogyasztás átveszi a szükségességét.

Ez megfelel a termelés részét, amely:

1) fogyasztását adja meg az anyag objektumot. Fogyasztás nélkül egy tárgy nem a fogyasztás. Így, ezen az oldalon a termelés teremt, gyárt fogyasztás.

2) előállítása azonban nem csak egy objektumot hoz létre a fogyasztás - ez adja a fogyasztás a bizonyosság. a karakter, ő otshlifovannost. Ez polírozza a termék fogyasztása, mint a termék pontosan. mivel a termelési fényesítőkhöz fogyasztás. Először is, a tárgy nem tárgy általában, hanem egy konkrét tárgy, amelyeket be kell fogyasztani egy bizonyos módon, ismét # 8209; mindig eleve a tényleges termelés. Hunger éhezés van, de az éhség, mely leállítjuk, főtt hús, eszik egy kést és a villát egy másik éhség, mint az, amelyikben a fecske nyers hús segítségével kezek, körmök és a fogak. Ezért nem csak a fogyasztás tárgya, hanem egy módja annak, hogy hozzon létre egy termelési fogyasztás, nem csak objektív, hanem szubjektív. Gyártás. így megteremti a fogyasztó számára:

3) A gyártási szállít nemcsak az anyagi szükségleteit, hanem annak szükségességét anyag. Ha a fogyasztás kilép a kezdeti természetes nyerseség és közvetlenek - és hosszú tartózkodás ebben a szakaszban vezetne megerősítette magát a természetes durvasága termelés - ez maga a vágy által közvetített téma. A rászoruló úgy érzi, egy adott témáról, megteremti a felfogás az utóbbi. A téma a művészet - ugyanaz a dolog történik minden más termék - létrehoz egy nyilvános, hogy megérti a szakterületen, és élvezhetik a szépségét. A gyáripar tehát nemcsak egy tárgy a téma, hanem egy tárgyat az objektumot.

Tehát a termelés teremt fogyasztás: 1), így neki az anyagot, 2) az üzemmódban a fogyasztás, 3) izgalmas a fogyasztói kereslet, amelynek tárgya egy olyan termék, az általuk létrehozott. Ezért elő a fogyasztás tárgya, a fogyasztás módjától és a vágy, hogy fogyasztani. Hasonlóképpen, a fogyasztás termel a gyártó képes, felkeltve benne célzó konkrét célt követelmény.

Az identitás fogyasztás és termelés tűnik tehát, három módja van:

1) Azonnali identitás: a termelés a fogyasztás; fogyasztás a termelés. Fogyasztók termelés. Termelő fogyasztás. Policy # 8209; közgazdászok egyaránt [M-9] produktív fogyasztás, hanem hogy egy másik különbséget: az első számadatok a reprodukció. A második - a produktív fogyasztás. Az összes vizsgálat az elsőhöz képest a tanulmány az improduktív munka; kutatás második - kutatás az improduktív fogyasztás.

2) Mind a két olyan eszközként működik, a másikat

által közvetített mások, ami megmutatkozik a kölcsönös függés egymástól. Ez - ez a mozgás, amelyen keresztül lép kapcsolatba egymással, úgy járnak, mint a sürgős szükség van egymással, de ők mégis mindig külső egymásnak. Termelés megteremti az anyagot, mint egy külső tárgy fogyasztásra; fogyasztás megteremti annak szükségességét, mint egy belső objektum, mint egy cél a termelés. Felmutatása nélkül nem fogyasztásra, termelés-fogyasztás a gyerekek. Ez a rendelkezés szerepel a politikai gazdaságtan különböző formában.

3) Termelés - nem csak közvetlenül a fogyasztás és a fogyasztás - a közvetlen termelési; termelést, valamint - nem csak egy eszköz a fogyasztás és a fogyasztás - a termelés célja, vagyis abban az értelemben, hogy minden lehetőséget adott a másik célja: a termelés - a külső tárgyra fogyasztás, fogyasztás -, hogy szemléltesse a tárgy termelni ... Mindegyikük nemcsak közvetlenebb és nem csak közvetíti a többi, de mindegyik tökéletes, létrehoz egy másik, létrehozza magát, mint a másik. Csak a fogyasztás és kiegészíti a jogszabály a termelés, így a terméket a termék a teljesség, elnyeli azt, megrongálásával magad # 8209; anyagi formában emelésével szükségességét ismétlés képessége fejlődött az első felvonásban a termelés, hogy milyen mértékű az ügyességi; ezért szükség van arra, nem csak a végső aktus, amellyel a termék válik a termék, hanem az egyetlen, amelyen keresztül a termelő gyártó. Másrészt, a termelés megteremti a fogyasztás, ami egy speciális módja a fogyasztás, majd létrehoz egy vágy fogyasztás nagyon képes, mint a fogyasztói igény. Az utóbbi, utalva 3. bekezdésében # 8209; mu, identitás magyarázható többször politikai gazdaságtan formájában kereslet és a kínálat, az áruk és igényeit. igényeit természetes és létrehozott társadalomban.

Ezért a hegeli semmi sem könnyebb, mint azonosítani a termelés és a fogyasztás. És ez történik nem csak a szocialista regényírók 19, hanem a legprózaibb közgazdászok, mint Úgy tűnik, abban a formában, ha figyelembe vesszük a # 8209; egyesek egészét, vagy mint az emberiség absztrakt, a termelés a fogyasztás. Storch, rámutatva, hogy a hibát Mondd, emlékeztetett arra, hogy például az emberek nem fogyasztanak teljes termék, hanem létrehozza és a termelési eszközök, tárgyi eszközök, stb 20. Továbbá, hogy tekintsék a társadalom egy # 8209; .. Az egyetlen témára, majd tartja rossz, spekulatív. Egy-egy téma, termelés és fogyasztás jelennek pillanatait egyetlen aktus. Fontos, hogy [M-9 „] hangsúlyozzák csak, ha figyelembe vesszük a termelés és a fogyasztás az egyik aktivitása tárgy vagy tevékenység számos egyén, minden esetben úgy tűnik, mint pillanatok egy ilyen folyamat, amelynek során a termelés valóban a kiindulási pont, és így is a domináns pillanatban. Mivel a szükséges, azonban az igények fogyasztás maga is egy belső pillanata termelő tevékenység. De az utóbbi a lényeg a végrehajtás, és így annak meghatározó pontja - amely aktus újra bekapcsolja az egész folyamat. Az egyes termel egy objektumot, és segítségével a fogyasztás visszaáll magában, de a termelő és -lejátszó maga egyedi. Fogyasztás így jelenik meg, mint egy időben a gyártási.

De a közvélemény hozzáállása a gyártó termék, ha már megtette, kizárólag külső és juttassa vissza a terméket a téma arányától függ az utóbbi más személyek. Ő nem lép közvetlenül a birtokában a termék. Hasonlóképpen, a közvetlen hozzárendelés a termék nem a célját, ha termel a társadalomban. Pro a vezető és a termék forgalmazása áll, ami a szociális törvények meghatározza részesedése a világon termékek tehát az eloszlás válik a termelés és a fogyasztás.

Megéri megosztás független szféra mellett a termelés és azon túl?