4 Ways, hogy pénzt átutalni MTS az MTS

4 Ways, hogy pénzt átutalni MTS az MTS

Hogyan lehet pénzt az MTS MTS USSD-parancs

Hogyan lehet pénzt az MTS MTS SMS

Transzfer pénzt MTS MTS SMS-ben még könnyebb és gyorsabb, mint a USSD. Elég, hogy küldjön egy SMS-t a szám az előfizető, akinek mérleg fogsz töltse ki, és a szövegben, hogy írja be a „# fordítás”, és adja meg a kívánt összeget. Ezek az adatok azt mutatják, egy szóközt. Például át 500 rubelt egy másik számra, az üzenet szövege a következő legyen: # 500 fordítást.

Ezután a műveletsornak ugyanaz, mint az első módszer: Várjon SMS-t a kezelő és kövesse az utasításokat az üzenet, hogy erősítse meg a befizetést.

Hogyan dobja pénzt MTS MTS az interneten keresztül

Hogyan lehet pénzt egy másik számot az MTS alkalmazás

MTS mobilalkalmazási „Easy fizetés”, amelynek célja a különböző pénzügyi tranzakciók. Különösen ezen a programon keresztül, akkor gyorsan dobja pénzt MTS MTS vagy más üzemeltetők számára.

A Bizottság és a korlátozások pénzátutalások

Az egyetlen alkalom, hogy átutalja a pénzt a számok száma MTS nem lehet jutalék - ez az online szolgáltatáson keresztül pay.mts.ru pénzátutalás operátor.

Amellett, hogy a Bizottság, ha az „Easy fizetés”, az alábbi korlátozások transzferek:

Ez minden, amit el akartam mondani a szolgáltatás „Easy fizetés”. Remélem, hogy ez az információ hasznos volt az Ön számára, és most akkor soha nem lesz a kérdés, hogyan lehet pénzt átutalni MTS az MTS. Sok szerencsét!